Kladimo se da ne znate čemu služe ove "kvačice" na kolicima za kupovinu!

Supermarketi i guranje kolica u njima su svakodnevnica za većinu ljudi. Iako ih često koristimo, retko ko se bavio pitanjem šta su kukice koje se nalaze na vrhu većine kolica

  • 1

Teško da možemo šoping ili veću nabavku za kuću zamisliti bez kolica za kupovinu. Sigurno ste ih sami bezbroj puta koristili, ali da li vam je ikada zapala za oko mala kvačica na tim kolicima. Da li ste se zapitali čemu ona služi?

IKEA otkrila rezultate 1. dana: Evo šta se prodavalo najviše

Iako ih često koristimo, retko ko se bavio pitanjem šta su kukice koje možete da nađete na vrhu većine kolica, a još manje da li one uopšte nečemu služe.

A svrha itekako postoji – te kvačice služe da o njih okačite kese. Time ne samo da štedite prostor, što je bitna stavka ako idete u veće kupovine, već možete i da zaštitite nežnije artikle, recimo jaja.

Neka kolica imaju i dodatne petlje na prednjem delu kolica koje imaju istu funkciju. One će posebno biti korisne kada na blagajni pakujemo stvari i pomoći će da ih što lakše prebacimo do automobila.

Iako gotovo svaka kolica imaju ove kvačice, retko ko ih uopšte i primećuje, a kamoli koristi. A kladimo se da ćete nakon ovog saznanja početi i vi.

Takođe, ovo je dobra "fora", jer vas praktično tera da kupite koju kesu voća, povrća ili nečeg trećeg više - kada su puna kolica, ipak ima mesta za još 2-3 kese!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA