≫ 

Malinari će propasti bez zadruga: To je jedini spas za njih!

- Udruženje zadrugara Srbije poziva malinare da učine jedino moguće, a to je da se organizuju u zadruge i prihvate pruženu ruku ministra Milana Krkobabića

  • 2

Predsednik Udruženja zadrugara Srbije Marko Subotin obaveštava javnost da je država Srbija izgubila bitku sa bahatim hladnjačarima i da je malinare svojim nečinjenjem i popuštanjem dovela do ivice ambisa.

KRKOBABIĆ NASTAVLJA MISIJU SPASAVANJA SELA: Zadruga u opštini Lebane dobila 12,5 miliona dinara

DA SELJAK POSTANE GOSPODIN: Nedosanjani san Zaharija Trnavčevića, u režiji Milana Krkobabića

- Udruženje zadrugara Srbije poziva malinare da učine jedino moguće, a to je da se organizuju u zadruge i prihvate pruženu ruku ministra Milana Krkobabića, jer je očito samo on smogao snage da učini nešto konkretno i oživi zamrlo zadrugarstvo - istakao je Marko Subotin, a prenose vojvodjanskenovine.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    28. avgust 2017 | 20:05

    Trebalo bi da prihvate pruženu ruku. Ministar Krkobabić ozbiljno sprovodi planirano.

  • deso

    31. avgust 2017 | 16:29

    Protiv sam bilokakvoig osnivanja zadruga ,jer ne zaboravimo da su one produkt nama mrskog socijalizma kojismo tako lako odbacili da bi nama servirali neku novu ideologiju,jer one nece doneti nista dobro Srbiji jer ce tada oni ,tajkuni i vlast,moci da kontrolisu na jednom mestu sve a kada kao pojedinac krenes u svet i povuces druge sa sobom oni nemaju sanse ,jer dok mi naucimo da netreb krasti od naroda ima da prodje mnogo vode Dunavom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA