Nove pogodnosti kreditnih kartica Vojvođanske banke

Kupovinu podeli na rate, bez kamate i bez glavobolje

  • 0

Kupovina novih komada garderobe i obuće ili poklona kako bi obradovali neku vama dragu osobu, ponekad predstavljaju pravi izazov.

Pronalaženje načina da se iz kućnog budžeta u nekom momentu  izdvoji izvesna svota novca, ume da zada glavobolju.

Zbog toga je Vojvođanska banka odlučila da postojećim i budućim klijentima olakša tako što će  svaku kupovinu pretvori u istinsko uživanje. Od sada, plaćanja svim kreditnim karticama MasterCard Gold, Visa "moja" i Visa olimpijskim - moguća su na rate - bez kamate i bez glavobolje!

Za iznose koji se dele na dve do šest rata, troškovi naknade iznose četiri, a za plaćanja na sedam do 12 rata pet odsto. Naknada se otplaćuje istom dinamikom kao i glavni iznos. Dovoljno je da nakon kupovine, na lak i komforan način - slanjem SMS poruke ili pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke, sami odredite broj rata koji vam odgovara. Zahvaljujući novim pogodnostima, na isti način možete podelite i sva plaćanja preko interneta, veća od 2.000 dinara.

Pozivamo vas da nas posetite u jednoj od 105 poslovnica širom Srbije, ili da pogledate sve detalje naše ponude na sajtu Vojvođanske banke. Nabavite svoju kreditnu karticu – podelite obaveze na rate i uživajte u kupovini bez kamate i glavobolje!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA