≫ 

BEZ TROŠKA OBRADE ZAHTEVA ZA STAMBENI KREDIT: Samo do Nove godine specijalna ponuda u Vojvođanskoj banci!

Reč je o specijalnoj ponudi sa povoljnom kamatnom stopom i jednom od najnižih mesečnih rata na tržištu

  • 0
Foto: Promo

Građani koji do Nove godine u Vojvođanskoj banci budu podneli zahtev za stambeni kredit biće oslobođeni troška za obradu istog.

Reč je o specijalnoj ponudi sa povoljnom kamatnom stopom i jednom od najnižih mesečnih rata na tržištu. Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina.

- Dosadašnji podaci o plasiranim stambenim kreditima su odličan indikator da do kraja godine možemo očekivati i do 70 odsto višu realizaciju nego u prošloj. To dokazuje da smo napravili pravu ponudu, da su je građani prepoznali i da smo postali banka njihovog izbora - ističe Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo i član Izvršnog odbora u Vojvođanskoj  banci.

On podvlači značaj ukidanja naknade za obradu zahteva za stambeni kredit, koja može da iznosi i do nekoliko stotina evra, jer su kupci stanova već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata.

- Još jedna prednost stambenih kredita Vojvođanske banke je da klijenti dobiju predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine. Na taj način u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno koji iznos kredita će im biti odobren - dodao je Pantelić.

Ne odlažite rešavanje najvažnijeg životnog pitanja! Iskoristite jedinstvenu ponudu Vojvođanske banke, na koju ste čekali. "Udomite se" na siguran, povoljan i jednostavan način.

Posetite jednu od 105 filijala naše banke širom Srbije ili sajt www.voban.rs. Napravite prvi korak ka domu iz snova.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA