"mBiznis" – UniCredit Banka predstavila mobilno bankarstvo za mala i srednja preduzeća

Pored toga što se "mBiznis" aplikacija aktivira u samo tri koraka, njoj se može pristupiti i uz pomoć otiska prsta (ukoliko to dozvoljava mobilni uređaj na kojem se koristi)

  • 0

UniCredit Banka je kreirala aplikaciju za mobilno bankarstvo namenjenu malim i srednjim preduzećima (MSP), tako da sada i ovaj segment klijenata uvek ima svoju banku na dohvat ruke.

Dizajn "mBiznis"aplikacije je vizuelno prilagođen korisnicima, i sa jednostavnom navigacijom pruža brži pristup svim informacijama, plaćanjima i brojnim funkcionalnostima koje se odnose na preduzeća. "mBiznis" aplikacija, jedna od najsavremenijih na srpskom bankarskom tržištu, korisnicima je dostupna besplatno na Apple store-u i Google play-u.

Pored toga što se "mBiznis" aplikacija aktivira u samo tri koraka, njoj se može pristupiti i uz pomoć otiska prsta (ukoliko to dozvoljava mobilni uređaj na kojem se koristi). Takođe, zahvaljujući opciji Brze provere, klijent može da ima uvid u stanje i promet po svim računima, kao i pregled svih platnih kartica bez prijave na samu aplikaciju. Ova aplikacija omogućava i skeniranje naloga za prenos, što ne samo da značajno štedi vreme, već i smanjuje mogućnost greške prilikom ručnog unosa cifara, kao i mogućnost potpisivanja naloga otiskom prsta. Uz pomoć „mBiznis“ aplikacije klijenti mogu lako da pronađu najbliži bankomat i ekspozituru UniCredit Banke, kao i da pristupe svim aktuelnim kampanjama.

Foto: Promo

UniCredit je među prvim bankama na domaćem tržištu, još 2012. godine, predstavila aplikaciju za mobilno bankarstvo, a isada je među prvima koja je aplikaciju prilagodila potrebama malih i srednjih preduzeća. Ovo je samo još jedan korak na putu da se svim klijentima obezbedi neponovljivo iskustvo koje pruža mobilno bankarstvo, uz dalji rad na unapređenjima aplikacije i njenih funkcionalnosti.

UniCredit je jednostavna i uspešna panevropska poslovna banka sa korporativnim i investicionim bankarstvom potpuno posvećenim klijentima, koja širokoj bazi od 25 miliona klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi. UniCredit omogućava lokalnu ekspertizu, ali i međunarodni opseg i prati i podržava svoje klijente globalno, obezbeđujući im nenadmašan pristup vodećim bankama članicama Grupe na 14 ključnih tržišta, ali i u 18 zemalja širom sveta. UniCreditova evropska bankarska mreža obuhvata Italiju, Nemačku, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Mađarsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju i Tursku.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA