Spektakularno polufinale nagradne igre: Ko ovog vikenda dobija jedan od dva stana, 12 automobila i 30 robnih vaučera?

U konkurenciji je 8.662.902 koverata i svi računi poslati od 1. februara učestvuju u oba finalna izvlačenja do kraja

  • 2

Do kraja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" ostala su još dva izvlačenja. Počevši od subote, 21. aprila, građane očekuje povećan broj nagrada u oba izvlačenja do kraja.

Kako da razlikujete lažni od pravog fiskalnog računa: Ako nemate ovaj znak i podatke na njemu, diskvalifikovaće vas iz nagradne igre!

Za vikend najsrećnije očekuje 10 robnih vaučera iz maloprodaje, po 10 za kupovinu nameštaja i 10 za kupovinu u tržnom centru, svaki pojedinačne vrednosti od čak 120.000 dinara. Tu su i velike nagrade - 12 automobila i čak dva stana!

Jedan stan u izgradnji u Beogradu površine 52 metra kvadratna u naselju Zemunske kapije kao i fenomenalni dupleks u Novom Sadu od neverovatnih 116 kvadrata.

Razlike između pravog i lažnog računa, Foto: uzmiracun.rs

Pravo učešća u Nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem na teritoriji Srbije. Potrebno je poslati 10 fiskalnih računa ili 10 slipova u bilo kakvoj koverti na adresu Uzmi račun i pobedi 2018.

Od podataka je potrebno navesti ime, prezime, adresu i obavezno kontakt telefon, jer svaka koverta koja ne ispunjava navedene kriterijume biće smatrana nevažećom. Jako je važno da se računi ne mešaju sa slipovima - dakle ili 10 računa ili 10 slipova iz 2018. godine minimalne vrednosti od 100 dinara.

Zaključno sa utorkom, u konkurenciji je 8.662.902 koverata i svi računi poslati od 1. februara učestvuju u oba finalna izvlačenja do kraja. Nagradna igra, "Uzmi račun i pobedi 2018" jedna je od mera Vlade Srbije u borbi protiv sive ekonomije. Izvlačenje nagrada je javno i emituje se na RTS-u u direktnom prenosu u subotu od 17:30h.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA