Da li ste izmirili ovu obavezu? Za to imate jos samo 5 dana

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju

  • 2

Bliži se rok za uplatu drugog dela poreza na imovinu za 2018. godinu  i to je 15. maj.

Ističe rok za prijavu imovine za nekoliko dana, a evo ko ne mora da plati porez u ovih 7 slučajeva

Rok za uplatu obaveze za drugi kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2018. godinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 15. maj 2018. godine, saopšteno je iz Sekretarijata za javne prihode.

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim opštinskim odeljenjima Sekretarijata za javne prihode koja vrše prijem stranaka svakog radnog dana od 8 do 14 časova, izuzev srede, kada je prijem stranaka od 8 do 18.30 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jo

    11. maj 2018 | 08:54

    Redovnim i blagovremenim slanjem poreskih resenja, poreske uprave u Srbiji obezbedjuju dodatni prihod drzavi, naplatom zakonski propisane kamate zbog kašnjenja poreskih obveznika u u plaćanju !

  • ?

    11. maj 2018 | 08:34

    Sram vas bilu pretite sirotinji,da izmiruje rate sto ne jurite tajkune.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA