Rešite stambeno pitanje za samo 10 dana: Evo šta morate da uradite (VIDEO)

Istraživanja pokazuju da se većina građana odlučuje da, prilikom kupovine nekretnine, podigne stambeni kredit

  • 2

Većini građana Srbije kupovina stana predstavlja stres. Višemesečna traganja za odgovarajućom lokacijom, mnoštvo nelegalizovanih objekata, visoke cene samo su neki od razloga zašto ovaj važan životni korak ne predstavlja zadovoljstvo. Ipak, kao i u mnogim drugim situacijama, odabir pravog partnera, može da odigra glavnu ulogu i umnogome olakša celokupan proces.

Istraživanja pokazuju da se većina građana odlučuje da, prilikom kupovine nekretnine, podigne stambeni kredit. S obzirom na to da je ovo tržište poslednjih godina jedno od najizazovnijih u Srbiji, brzina procesa odobrenja kredita može da bude od presudnog značaja za kupovinu željene kuće ili stana.

Zamislite samo scenario u kojem konačno pronađete nekretninu koja vam u potpunosti odgovara, ali vaša banka nikako da vam javi da su vam sredstva odobrena i da možete da krenete u kupoprodajni proces.

Pažljivo osluškujući potrebe svojih klijenata Sberbank je lansirala stambene kredite pod sloganom "Ključ od stana za 10 dana" – što znači da za samo 10 dana od momenta kada predate kompletnu dokumentaciju, vaš stambeni kredit može da bude realizovan. Da ovo nije samo jedno od mnoštva bankarskih obećanja potvrdila je i Biljana čiji je stambeni kredit bio realizovan za samo 8 radnih dana.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA