Uniqa osiguranje te vodi u Barselonu

Kupi putno i plivaj u nagradama kao delfin

  • 1
Foto: Promo

Put u Barselonu na Evropsko prvenstvo u vaterpolu, originalne kapice reprezentacije sa potpisom naših delfina i vaučeri u vrednosti od 1.000, 500 i 300 evra za putovanje po izboru, samo su neke od 250 vrednih nagrada koje ovoga leta mogu da osvoje korisnici UNIQA putnog osiguranja.

Učešće u nagradnom takmičenju "Kupi putno i plivaj u nagradama kao delfin" direktno će uzeti svi oni koji u periodu od 11. juna do 31. avgusta kupe UNIQA putno osiguranje preko vebšopa, u nekoj od poslovnica ove kompanije, filijalama Raiffeisen i Addico banke ili partnerskim turističkim agencijama. Uslov je da vrednost kupljene polise ili više njih – za članove porodice ili prijatelje – bude veća od 5.000 dinara.

Najbolje rangirani učesnici, sa najvećom vrednošću kupljenih polisa, biće nagrađivani u dva navrata – prvi put u julu i drugi u septembru. A, za sve one koji od 1. juna do 30. septembra putno osiguranje kupe preko vebšopa ili u UNIQA poslovnicama, očekuje specijalno iznenađenje – osiguranje doma za samo jedan dinar dok su na odmoru!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olivera randjelovic

    19. jun 2018 | 20:13

    Vec nekoliko puta koristila sam putno osiguranje vase kuce, uvek u trajanju od tri meseca. moje iskustvo sa vama zasluzuje ogroman aplauz i iskrenu moju promociju vaseg rada kao i poziv svima koji su u nedoumici kod koga se osigurati , pa iz licnog iskustva vas preporucujem jer sam, na moju nesrecu dva puta imala ozbiljne medec.intervenc. i po povratku realizovala kompletan trosak u neverovatnom vremenu od samo 15 dana, naravno uz validnu dokumentaciju. Hvala vam sto postojite.Iskren pozdrav Olivera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA