• 0

Do 15.000 evra za samo 15 minuta, bez depozita i učešća!

Keš krediti - bez troškova obrade zahteva

  • 0

Bez troškova obrade zahteva za gotovinske kredite, tradicionano i ove jeseni u ponudi Vojvođanske banke. Odaberite sami vrstu kredita, sa fiksnom ili promenljivom kamatnom stopom na duži ili kraći period otplate, bez definisane namene ili za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza.

Nakon sezone godišnjih odmora često su potrebna dodatna finansijska sredstava kako bi se dopunili značajno istrošeni kućni budžeti za realizovanje obaveza koje nameće ovaj period godine. Onima pak, koji su se opredelili za neke egotične destinacije pa tek planiraju putovanje takođe može dobrodoći finansijski podstrek.

Klijentima koji u periodu od 31. avgusta do 31. oktobra podnesu zahtev, Vojvođanska banka će odobravati pozajmice po specijalnim uslovima

Krediti se odobravaju bez depozita ili učešća, u maksimalnom iznosu do 15.000 evra, u dinarskoj protivrednosti i rokom otplate do 120 meseci, sa promenljivom kamatnom stopom kao i sa fiksnom kamatnom stopom tokom prvih 60 meseci otplate. Odobravaju se bez definisane namene ili sa namenom refinansiranja postojećih kreditnih obaveza uz mogućnost isplate dodatne gotovine.

Promo ponudom je obuhvaćen i kratkoročni keš kredit koji se odobrava na period do 12 meseci u maksimalnom iznosu do 350.000 dinara.

Ova specijalna ponuda namenjena je postojećim i novim klijentimakoji svoja primanja prebace u Vojvođansku banku. Nakon podnošenja zahteva, kllijent već za 15 minuta može dobiti odgovor da li je kredit predodobren.

Pozivamo vas da iskoristite ovu ograničenu ponudu za sve što Vam nedostaje!

Dodatne informacije o uslovima kreditiranja, kao i ostalim bankarskim uslugama klijenti mogu da dobiju 24 časa dnevno pozivanjem kontakt centra na broj telefona 0800/23 23 22 ili posetom neke od 104 filijala širom Srbije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok