• 1

Marija i Ana su najuspešnije poslovne žene u Srbiji, a uskoro će da se bore za 1. mesto na prostoru bivše Jugoslavije

One će se takmičiti za prestižnu nagradu "Veuve Clicquot Busineš Woman Award"

  • 1

Direktorka preduzeća "Novitas Consult" Marija Ignjatović i direktorka putničke agencije "Travel Boutique" Ana Petrović izabrane su večeras za najuspešnije poslovne žene u Srbiji koje će našu zemlju predstavljati na regionalnom takmičenju u Ljubljani.

One će se takmičiti za prestižnu nagradu "Veuve Clicquot Busineš Woman Award" koja se dodeljuje za najuspešniju poslovnu ženu u regionu bivše Jugoslavije.

Marija Ignjatović, kaže, da već pet godina vodi preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. U njenoj firmi, radi 18 osoba sa invaliditetom, ali očekuje da će broj zaposlenih u narednom periodu biti veći.

Ana Petrović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Naša misija je da oni budu srećni, zaposleni i povećaju svoje samopouzdanje - navela je Ignjatović i dodala da je cilj takve osobe osnažiti kao bića, članove porodice i društva.

Preduzeće se bavi, kaže ona, pakovanjem voća i povrća, kao i pakovanjem kancelarijskog materijala, reklamnog materijala...

Marija Ignjatović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Anu Petrović je njena najveća strast - putovanja, navela da 2010. otvori turističku agenciju "Travel Boutique" koja se vremenom pozicionirala kao vodeća agencija za individualna putovanja.

U polufinalu takmičenja našle su se i direktorka komapnije "Mat Media Plus" Iva Medić i vlasnica ateljea i brenda "Boya Porcelain" Bojana Brkić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima