Marija i Ana su najuspešnije poslovne žene u Srbiji, a uskoro će da se bore za 1. mesto na prostoru bivše Jugoslavije

One će se takmičiti za prestižnu nagradu "Veuve Clicquot Busineš Woman Award"

  • 1

Direktorka preduzeća "Novitas Consult" Marija Ignjatović i direktorka putničke agencije "Travel Boutique" Ana Petrović izabrane su večeras za najuspešnije poslovne žene u Srbiji koje će našu zemlju predstavljati na regionalnom takmičenju u Ljubljani.

One će se takmičiti za prestižnu nagradu "Veuve Clicquot Busineš Woman Award" koja se dodeljuje za najuspešniju poslovnu ženu u regionu bivše Jugoslavije.

Marija Ignjatović, kaže, da već pet godina vodi preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. U njenoj firmi, radi 18 osoba sa invaliditetom, ali očekuje da će broj zaposlenih u narednom periodu biti veći.

Ana Petrović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Naša misija je da oni budu srećni, zaposleni i povećaju svoje samopouzdanje - navela je Ignjatović i dodala da je cilj takve osobe osnažiti kao bića, članove porodice i društva.

Preduzeće se bavi, kaže ona, pakovanjem voća i povrća, kao i pakovanjem kancelarijskog materijala, reklamnog materijala...

Marija Ignjatović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Anu Petrović je njena najveća strast - putovanja, navela da 2010. otvori turističku agenciju "Travel Boutique" koja se vremenom pozicionirala kao vodeća agencija za individualna putovanja.

U polufinalu takmičenja našle su se i direktorka komapnije "Mat Media Plus" Iva Medić i vlasnica ateljea i brenda "Boya Porcelain" Bojana Brkić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA