• 0

Besplatan e-commerce servis Banca Intesa za male trgovce

Podrška preduzetništvu i digitalnoj transformaciji privrede

  • 0

Foto: Promo

Banca Intesa će malim trgovcima koji žele da svoje proizvode i usluge prodaju putem interneta obezbediti besplatan e-commerce servis za prihvatanje plaćanja nacionalnom Dina platnom karticom.

Banka će za prvih 1.000 trgovaca koji do 31.12.2018. godine podnesu zahtev za e-commerce uslugu omogućiti besplatno kreiranje internet prodajnog mesta (web shop), održavanje web šopa i korišćenje e-commerce servisa bez naknade tokom prva tri meseca, kao i transakcije Dina karticama bez provizije tokom prvih šest meseci korišćenja servisa. Po isteku tromesečnog perioda korišćenja usluge, banka će omogućiti trgovcima da uključe plaćanja i karticama ostalih kartičarskih brendova.

Foto-ilustracija: Profimedia/Tetra Images

- Prateći rastući trend online kupovine u našoj zemlji, želimo da pružimo podršku malim preduzećima koja svoje proizvode i usluge mogu da plasiraju na tržište putem interneta i tako im pomognemo da pokrenu nov ili unaprede postojeći biznis, snize troškove svog poslovanja i pronađu jednostavniji put do kupaca. Na ovaj način ne samo da podstičemo razvoj preduzetništva, već i doprinosimo jačanju domaće platne kartice, kao i ukupnoj digitalnoj transformaciji srpske privrede - izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog оdbora Banca Intesa.

Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije u segmentu e-commerce usluga koje je u ponudu uvela još 2007. godine. Banka sarađuje sa oko 400 trgovaca koji su putem e-commerce servisa u prvoj polovini 2018. godine ostvarili promet od 3,63 milijarde dinara i gotovo 874.000 transakcija, što predstavlja rast od 48 odsto u visini prometa i 66 odsto u broju transakcija u odnosu na isti period prethodne godine.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima