• 0

Besplatan e-commerce servis Banca Intesa za male trgovce

Podrška preduzetništvu i digitalnoj transformaciji privrede

  • 0

Foto: Promo

Banca Intesa će malim trgovcima koji žele da svoje proizvode i usluge prodaju putem interneta obezbediti besplatan e-commerce servis za prihvatanje plaćanja nacionalnom Dina platnom karticom.

Banka će za prvih 1.000 trgovaca koji do 31.12.2018. godine podnesu zahtev za e-commerce uslugu omogućiti besplatno kreiranje internet prodajnog mesta (web shop), održavanje web šopa i korišćenje e-commerce servisa bez naknade tokom prva tri meseca, kao i transakcije Dina karticama bez provizije tokom prvih šest meseci korišćenja servisa. Po isteku tromesečnog perioda korišćenja usluge, banka će omogućiti trgovcima da uključe plaćanja i karticama ostalih kartičarskih brendova.

Foto-ilustracija: Profimedia/Tetra Images

- Prateći rastući trend online kupovine u našoj zemlji, želimo da pružimo podršku malim preduzećima koja svoje proizvode i usluge mogu da plasiraju na tržište putem interneta i tako im pomognemo da pokrenu nov ili unaprede postojeći biznis, snize troškove svog poslovanja i pronađu jednostavniji put do kupaca. Na ovaj način ne samo da podstičemo razvoj preduzetništva, već i doprinosimo jačanju domaće platne kartice, kao i ukupnoj digitalnoj transformaciji srpske privrede - izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog оdbora Banca Intesa.

Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije u segmentu e-commerce usluga koje je u ponudu uvela još 2007. godine. Banka sarađuje sa oko 400 trgovaca koji su putem e-commerce servisa u prvoj polovini 2018. godine ostvarili promet od 3,63 milijarde dinara i gotovo 874.000 transakcija, što predstavlja rast od 48 odsto u visini prometa i 66 odsto u broju transakcija u odnosu na isti period prethodne godine.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima