Ako ste detetu kupili jedan od ova četiri kupaća kostima, vratite ih odmah jer mogu da budu opasni

Pošto vrate navedeni proizvod kupcima će se izvršiti novčana nadoknada

  • 0

Ukoliko ste kupili jedan od četiri Adidas kupaća kostima za decu do 14 godina vratite ih u prodavnicu, jer je zbog rizika od povrede povučen iz prodaje.

Ovo upozorenje izdao je NEPRO, sistem za brzo uzbunjivanje Ministarstva trgovine, a problematičan kupaći, proizveden u Tunisu, prodavan je tokom ove i prošle godine.

Lažna banka u nepismenoj nagradnoj igri obećava 400 evra, ne nasedajte! "Potrebni su nam sledeći podaTci kako bi ste preuzeli nagradu"

Kupaći kostim sa svake strane ima po tri linije koje su zašivene na krajevima i zalepljene na proizvod, po njegovoj sredini.

Opasni kupaći kostimi, Printskrin: NEPRO/Ministarstvo trgovine

- Uočeno je da se zalepljeni deo od tri linije sa svake strane proizvoda može odvojiti prilikom pranja ili tokom nošenja, a da to prođe nezapaženo. Bezbednosni rizik može nastupiti ukoliko bi se dete zakačilo za neki predmet ili ukoliko bi se dete, koje nosi proizvod, ili neko drugo dete, zapetljalo u petlju od odvojenih pruga. Ukoliko dete ne bi moglo kontrolisati ovu situaciju, moglo bi doći do povreda - objašnjeno je na sajtu Ministarstva trgovine.

Postoji rizik od povrede, Printskrin: NEPRO/Ministarstvo trgovine

Potrošači će biti obavešteni o kampanji opoziva proizvoda putem postera u radnjama, preko internet stranice i preko društvenih mreža. Pošto vrate navedeni proizvod kupcima će se izvršiti novčana nadoknada.

(G. Avalić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA