≫ 

Kako do savršenog kredita?

Savršena rešenja se prave po meri i za svakog se posebno biraju detalji koji su potrebni da bi se dostiglo savršenstvo

  • 0
Foto: Promo

Većina će se složiti oko toga šta je dobro. Ali, kada treba otići korak dalje i definisati šta je savršeno i kakve sve osobine savršeno rešenje treba da ima, onda svako postavlja specijalne uslove koji će ispuniti određene zahteve. Zato savršena rešenja nikad nisu ista za sve. Savršena rešenja se prave po meri i za svakog se posebno biraju detalji koji su potrebni da bi se dostiglo savršenstvo.

Trudeći da se svojim klijentima obezbedi savršeno rešenje, Crédit Agricole Srbija pripremila je savršeno udoban kredit za refinansiranje uz veoma atraktivnu fiksnu nominalnu kamatnu stopu već od 6,95% (EKS 7,64%) godišnje.

Osim veoma atraktivne kamatne stope, oko čega će se svi složiti da je dobro, klijentima je na raspolaganju i mogućnost da sami izaberu niz različitih setova dodatnih pogodnosti kojom će ovu ponudu sami učiniti savršenom.

Kao prvu pogodnost, klijenti mogu da biraju između dodatnog beskamatnog keš kredita na period do 12 meseci ili kredita za refinansiranje bez administrativnih troškova. Osim toga, kao drugu pogodnost, novi i postojeći klijenti mogu da apliciraju za dozvoljeni minus ili kreditnu karticu sa mogućnošću refinansiranja obaveza prema drugim bankama i to bez obračuna kamate do kraja februara 2019. godine. I još jedna prednost, koja je sviam na raspolaganju su više kamatne stope na štednju.

Ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za savršeno udoban kredit za refinansiranje u iznosu od 1.500.000 dinara na period otplate od 36 meseci, bez troškova obrade zahteva, mesečna rata kredita bi iznosila 46.281,36 dinara. Osim toga, mogao bi da odabre i pogodnosti uskladu sa svojim potrebama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA