• 5

Telekom Srbija novi je vlasnik kablovskog operatera Kopernikus Tehnolodži: Evo šta čeka njihove korisnike

Kopernikus Technolodži ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije

  • 5

Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela drugog po veličini kablovskog operatera u Srbiji, Kopernikus Tehnolodži.

Realizovanom akvizicijom Telekom Srbija povećao je svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto i time povećao svoje učešće na tržištu televizije za 7 odsto.

Kako se navodi u saopštenju, od sada će i korisnici Kopernikus Tehnolodži imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža Telekom Srbija, a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala.

Kopernikus Tehnolodži ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Intenzivan rast korisničke baze od preko 25 odsto u poslednje dve godine, ubrzana digitalizacija i izgradnja optičke infrastrukture stvorila je od ove kompanije najperspektivnijeg kablovskog operatora u regionu. Odličan potencijal za dalji brzi rast korisničke baze izdvaja Kopernikus Tehnolodži u odnosu na druge kablovske operatore na tržištu.

Telekom Srbija radiće na tome da pored postojećih kanala dodatno obogati ponudu televizijskih sadržaja dosadašnjim korisnicima Kopernikus Technology.

- Podsećamo da su poslovni planovi Telekoma Srbija, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatora, usmereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija i deo su globalnog trenda ukrupnjavanja telekomunikacionog tržišta - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    Interesuje me da li moze da se prekine ugovor sa njima pre isteka ugovora, čitao sam u novinama da može po novom zakonu, ali neku veću potvrdu od toga nemam? Mnogo su dobri pa bih da prekinem bilo kakve dodirne tačke sa njima,problem je u meni...

  • Чичарито

    Од нових канала врв мисле на још пинк канала...

  • Gorštak

    Daleko im lepa kuća. Zbog njih sam prešao na krovnu antenu zato što mi je SBB mnogo skup. Bio sam u Telekomu 7 godina prve dve godine odlični su bili programi. Šta sve nije imalo od programa, a posle toga nagomilali Pinkove kanale da se nemože izdrži. Više imaju pinkovih i lokalnih programa nego stranih. Daleko im lepa kuća ne uzimam pa da mi daju besplatno!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima