Grad Požarevac demantuje da će otkupiti deo nekadašnjeg “Bambi parka” od Marka Miloševića

Nismo planirali sredstva u te svrhe, napominju u gradskoj upravi

  • 2

Grad Požarevac demantovao je navode pojedinih medija da planira da otkupi deo prostora nekadašnjeg “Bambi parka” od sina bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, Marka Miloševića, i da je za te svrhe iz gradskog budžeta izdvojeno 18 miliona dinara (oko 152 hiljade evra).

U Odluci o budžetu Grada Požarevca za 2019. godinu nisu planirana sredstva za kupovinu dela Bambi parka od preduzeća „Madona“ d.o.o Požarevac koje je u likvidaciji, u iznosu od 18 miliona dinara”, navodi informativna služba Grada Požarevca u odgovoru Radiju Slobodna Evropa.

Kompleks zabavnog „Bambi parka“ u Požarevcu, rodnom gradu porodice Milošević na osamdesetak kilometara istočno od Beograda, izgradili su 1999. godine, za vreme NATO intervencije na tadašnju SRJ, firma „Madona“, Marka Miloševića, i kompanija „Bambi“.

Telegraf je posetio Bambi park pre četiri godine:

(Telegraf.rs/Danas.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    28. februar 2019 | 12:40

    E Marko,steta za takav park. Nasi ljudi vise vole strance nego nase da budu vlasnici firmi. S kojim pravo prodaju tvoje. Ogresili su se o vasu porodicu a narocito o tvog nazalost pokojnog oca. Zelim tebi i mami svako dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA