≫ 

Delta Real Estate ekspresno završava svoje velike projekte: Dva šoping-mola za 7 dana

- Mi potvrđujemo da biznis ne zna za granice. Verujemo da ćemo uskoro otvarati objekte i u Hrvatskoj, Albaniji i naravno u Srbiji - kažu u kompaniji Delta Real Estate

  • 2

Izgradnja velikih trgovačkih objekata planira se i traje godinama i svaki od njih je poseban investicioni poduhvat. Retko se događa da kompanija gradi dva velika objekta istovremeno, a gotovo da se ne pamti da u istom trenutku otvara dva velika šoping-mola.

Upravo takav poduhvat završava krajem marta srpska kompanija Delta Real Estate. U samo sedam dana razmaka, ovaj investitor najavio je otvaranje dva objekta pod imenom Delta Planet, i to na dva nacionalna tržišta.

Foto: Promo

Najpre će, 21. marta, biti otvoren Delta Planet u Banjaluci. Ovaj objekat ima površinu od preko 60 hiljada kvadratnih metara. Tokom gradnje angažovao je 725 ljudi, a posle otvaranja doneće Banjaluci i celoj regiji 2.000 novih radnih mesta.

Nedelju dana kasnije, 28. marta, prvi posetioci ući će u Delta Planet u Varni, letovalištu na bugarskom delu Crnog Mora. Ovaj projekat je još veći, koštao je ukupno 120 miliona evra i zauzima 110 hiljada kvadratnih metara. Na usluzi bugarskim građanima i brojnim turistima biće 2.500 zaposlenih.

Foto: Promo

- Mi potvrđujemo da biznis ne zna za granice. Investiramo od Alpa (hotel InterContinental Ljubljana), do Crnog Mora. Veliko nam je zadovoljstvo što na svim tržištima građanima ostavljamo objekte koji su ukras njihovih gradova, a još više što oni predstavljaju otvaranje novih radnih mesta i novih poslovnih prilika u svim sredinama u kojima radimo. Ovoga puta to su Bosna i Hercegovina i Bugarska, a mi verujemo da ćemo uskoro otvarati objekte i u Hrvatskoj, Albaniji i naravno u Srbiji - kažu u kompaniji Delta Real Estate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    12. mart 2019 | 13:50

    Zao mi je sto nasi poslovni ljudi zbog neslaganja sa vlasti, bivaju prinudjeni da ulazu u inostranstvu. Zemlja, pa i njena vlast su na ozbiljnom gubitku. Umesto da se ovakve lepotice otvaraju po Srbiji, Bugari dobijaju strane investicije. Mi se borimo za strane investicije, ali palanacki kao i uvek pocenjujemo domaci kapital.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA