Uručena najvrednija nagrada Vojvođanske banke

Glavna nagrada takmičenja Vojvođanske banke Nagradna Fiesta automobil marke Ford Fiesta danas je svečano uručena Zoranu Stojčevskom iz Beograda

  • 0
Foto: Promo

Nenad Bungin, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke, uručio je pobedniku ovaj automobil, inače, do sada najvredniju nagradu koju je Banka uručnila nekom svom klijentu.

Tokom novembra i decembra 2018. godine sprovedeno je nagradno takmičenje Vojvođanske banke za sve klijente koji su korisnici Visa i Master kreditnih kartica. Od skoro 21.000 korisnika izabran je pobednik najvrednije nagrade na osnovu najvećeg broja transakcija.

Foto: Promo

Prilikom uručenja glavne nagrade poseban skeč za sve prisutne su izveli glumci ekipe „Državni posao“.

- Izuzetno mi je drago što se odazvao veliki broj klijenata, njih 21.000 je učestvovalo u našem nagradnom takmičenju, a glavnom pobedniku Zoranu želim bar isto toliko pređenih kilometara u ovoj godini za početak. Polazna tačka u osmišljavanju svih aktivnosti su nam najpre zadovoljstvo klijenta i briga o njihovim životnim potrebama, čime smo se rukovodili i tokom ovog takmičenja. Usmerenost na klijenta, kvalitet proizvoda i usluga predstavlja imperativ u poslovanju za naredni period, a predstojećom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke naši klijenti će imati na raspolaganju veću mrežu filijala, bolji servis i unapređeno korisničko iskustvo - rekao je prilikom dodele nagrada Nenad Bungin, član Izvršnog odbora i direktor funkcija Upravljanje mrežom i Proizvodi i segmenti stanovništva Vojvođanske banke.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA