Čestitka Milorada Grčića, v. d. direktora "Elektroprivrede Srbije", povodom 6. avgusta Dana rudara

Svestan važnosti vašeg posla želim da vam poručim da stručni, vredni i predani rudari imaju sigurnu budućnost u EPS-u

  • 0

- Predani rad rudara "Elektroprivrede Srbije" oslonac je stabilne proizvodnje uglja i električne energije u Srbiji. Svaki put rudari su dokazali da odgovornost, hrabrost i posvećenost poslu pobeđuju svaki izazov.

Za težak posao se kaže da je rudarski, ali samo rudari znaju koliko je truda, snage, znanja i požrtvovanosti potrebno da bi se uspešno uradio taj posao, da bi građani i privreda Srbije bili energetski sigurni, svakog dana u godini, i danju i noću, po velikim vrućinama i hladnoćama, kiši i blatu.

Svestan važnosti vašeg posla želim da vam poručim da stručni, vredni i predani rudari imaju sigurnu budućnost u EPS-u. Zahvaljujem vam se u ime "Elektroprivrede Srbije" i želim vam dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu uz rudarski pozdrav – srećno – rekao je Milorad Grčić, v.d. direktora JP EPS, čestitajući Dan rudara.

Svake godine oko 70 odsto električne energije proizvede se iz uglja koji na površinskim kopovima EPS-ovi ogranaka "Kolubara" i "Kostolac". Rudari EPS-a su za šest meseci 2018. godine otkopali oko 16,6 miliona tona uglja, što je za jedan odsto više od plana.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA