Snežne padavine uzrokovale kvarove u distributivnom sistemu

Sve ekipe danonoćno na terenu

  • 2
EPS Foto: EPS

Obilne snežne padavine praćene vetrom prouzrokovale su kvarove u delovima distributivnog sistema, a monterske ekipe „Elektroprivrede Srbije“ i „EPS Distribucije“ danonoćno, bez prekida u veoma teškim vremenskim uslovima rade na što bržem otklanjanju kvarova. Najteže je u na području zapadne Srbije i na jugoistoku oko Vranja, Prokuplja, Zaječara, a posebne poteškoće prave neprohodni putevi i nepristupačni tereni.

EPS Foto: EPS

U odnosu na ukupan broj korisnika danas u 12 časova bez napajanja električne energije je bilo 3,57 odsto korisnika distributivnog sistema. Na terenu su sve raspoložive ekipe, a u najteže pogođene ogranke „EPS Distribucije“ priskaču u pomoć zaposleni iz drugih ogranaka. Veliki deo kvarova otklonjen je tokom prepodneva, a očekuje se da se broj korisnika bez napajanja dodatno smanji do popodneva.

EPS Foto: EPS

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PN

    11. januar 2021 | 15:59

    Niste ni trebali da obavestite jer znamo da nemamo struju,nego zašto je nema i kada sneg pada,Beograd je ima redovno i pored snega.

  • PRC

    19. januar 2021 | 14:48

    Uzrok što nema struje nisu snežne padavine, već neodržavanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA