• 1

Izabran novi Nadzorni odbor "Elektroprivrede Srbije"

Za predsednika NO JP EPS imenovan prof. dr Jovan Despotović

  • 1
EPS

Foto: Danilo Mijatović

Vlada Srbije izabrala je novi Nadzorni odbor „Elektroprivrede Srbije i za predsednika imenovala nezavisnog kandidata prof. dr Jovana Despotovića.

Za nove članove Nadzornog odbora JP EPS postavljeni su Srđan Alimpijević, kao predstavnik zaposlenih i prof. dr Petar Stanojević. Novi mandat za članstvo u NO JP EPS dobili su Aleksandar Trifunović i prof. dr Aleksandar Gajić, koji su i prethodno obavljali tu dužnost.

Prof. dr Jovan Despotović, predsednik NO JP EPS, diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Građevinskom fakultetu u Beogradu, gde je bio zaposlen od 1979. do odlaska u penziju 2017. godine sa mesta redovnog profesora. Stručnjak je u oblastima hidrologije, hidrotehnike, infrastrukturnih hidrotehničkih sistem, rizika u građevinarstvu.

Autor je više od 230 naučnih radova, šef je odbora Uneskovog Međunarodnog centra za istraživanje i obuku u urbanom odvodnjavanju (IRTCUD UNESCO) i
na EU projektima HORIZONT 2020 na Građevinskom fakultetu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žile.

    Zzna li neko kada će moći da priključe struju koji su u procesu legalizacije kuće?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima