Isplivali novi detalji: Davio je dete na groblju, doveo ga sa penom u ustima u Centar za socijalni rad

- Imamo informacije da ga je doneo na rukama i bacio. Detetu je išla bela pena iz usta. Prisutni radnici su ga odmah pitali šta mu je dao da popije, tada je on počeo sa agresijom - ispričala je Majina kuma

  • 47

Malog Mihaila (4,5), koji je juče preminuo od ruke svoga oca Marka Nikolića (43), u Centar za socijalni rad u Rakovici, monstrum je doveo u maltene besvesnom stanju a bela pena mu je kuljala iz usta. Tek posle, život deteta koje je maltene tek prohodalo, on je dokrajčio, a prema pisanju Blica Nikolić je svoj krvavi pir počeo na Banjičkom groblju gde je gušio svog sina.

OVO SU REČI MONSTRUMA DOK SU GA DRŽALI NA ZEMLJI: Policajci otkrili šta je ubica govorio dok su mu pored oživljavali sina (FOTO) (VIDEO)

Maja je znala šta će se desiti, i da bi zaštitila dete, pala je u dugove i svoj život jednom odlukom suda pretvorila u pakao (FOTO)

Međutim, dete ipak nije umrlo od gušenja. U polusvesnom stanju, ali sa znacima života, dečak je doveden ispred Centra u Rakovici, gde je preminuo nakon što ga je poludeli otac tresnuo o pod pred majčinim nogama. Detetu je tada napukla lobanja i karlična kost, od čega je preminuo.

Nikolić je juče, da podsetimo, ispred Centra za socijalni rad u Rakovic ubio Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila.

Nikolić je u Centar došao da vrati Maji sina, kojeg je imao pravo da viđa svake srede na 7,5 sati.

Foto: Srpski telegraf

Prema saznanjima Majine rodbine, dečaka je Nikolić doveo u polusvesnom stanju, sa penom koja mu je kuljala iz usta, zbog čega sumnjaju da mu je možda i nešto otrovno dao da popije, a što će da pokaže obdukcija.

Foto: Telegraf

- Imamo informacije da ga je doneo na rukama i bacio. Detetu je išla bela pena iz usta. Prisutni radnici su ga odmah pitali šta mu je dao da popije, tada je on počeo sa agresijom - ispričala je Majina kuma.

Nikolić je prvo nasrnuo i davio dete, a zatim je izbo nožem Maju, koja je pokušala da beži ali ju je sustigao. Prema navodima Blica, on je ženu izbo 50 puta.

Daljinac baner

(Lj. R. / Blic )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA