Ovako izgleda hostesa zbog koje je počela tuča u kojoj je Amerikanac izgubio život na Zakintosu (FOTO)

Devojka je ni kriva ni dužna upletena u jezivu priču o ubistvu na Zakintosu. Samo se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

  • 80

Uzrok svađe koja je dovela do brutalnog ubistva 22-godišnjeg Amerikanca Bakari Hendersona na Zakintosu je mlada žena Danica (26). Ključ misterije ko su prave ubice nesrećnog Amerikanca mogao bi da bude u njenom svedočenju.

Progovorila srpska hostesa sa Zakintosa: Slikala sam se s crncem, a onda je Srbin prišao i postavio jedno pitanje

Posle srpske hostese, progovorila medicinska sestra o ubistvu na Zakintosu: 19 udaraca u glavu, u džepovima mu nađeni ovi predmeti (FOTO)

Danica u svom prvom svedočenju nije puno otkrila o samom događaju rekavši da se ne seća tačno ko je sve učestvovao u tuči, prenosi grčki portal dete.gr.

Međutim, u sledećem iskazu, rekla je da je do svađe došlo zbog toga što joj je jedan od Srba zamerio što se nalazi u društvu Amerikanca.

Jedan od momaka iz Srbije je udario Bakarija, nakon čega mu je ovaj razbio flašu u glavu.

Foto: Facebook

- Otišla sam sa troje Amerikanaca. Posle pet minuta sam se vratila i videla kako na ulici leži Bakari, bez svesti i kako mu teče krv iz očiju. Jedan od Amerikanaca je bio pored njega i pokušavao je da mu pomogne.  - izjavila je ova devojka.

- Želim da dodam da nisam primetila da se iko od osoblja umešao u tuču ili da su udarili nekog.

Foto: Facebook

Rekla je da ih vidi prvi put i da kad bi ihj ponovo videla, da ih ne bi ni prepoznala jer je bila pripita i da se sve brzo odigralo.

(Telegraf.rs / dete.gr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA