Vrhunac monstrumovog ludila: Ubica je prijavio ženu za ZLOSTAVLJANJE. Maja 18. jula imala SASLUŠANJE

U izveštaju lekarske komisije klinike "Dr Laza Lazarević" piše da je Nikolić anksiozan, da teško kontroliše impulse, pogotovu u stresnim situacijama, da je napet, da nameće svoje zahteve

  • 13
Ubica, Marko Nikolić,Maja Djordjevic, Đorđević, ubistvo, Rakovica, centar sa socijalni rad Foto: Facebook/Maja Đorđević, Telegraf, Srpski telegraf

Marko Nikolić (43), koji je ubio sina Mihaila (4) i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) ispred Centra za Socijalni rad u Rakovici, prijavio je policiji svoju žrtvu, odnosno Maju, pišu Večernje Novosti.

Brat monstruma iz Rakovice bio na sahrani ubijenih anđela: Reči koje je izgovorio slamaju sva srca

Naime, trebalo je da mu bude suđeno za nasilje u porodici, a on je Maju, koju je ubio, prijavio za isto to delo. Ona je trebalo da bude saslušana 18. jula zbog NIkolićevih optužbi.

Prema tvrdnjama Majinog advokata Vojkana Simića, ubica je pred svim institucijama koje su se bavile ovim slučajem tvrdio da je zapravo on žrtva fizičkog i psihičkog nasilja bivše žene.

- U izveštaju lekarske komisije klinike "Dr Laza Lazarević" piše da je Nikolić anksiozan, da teško kontroliše impulse, pogotovu u stresnim situacijama, da je napet, da nameće svoje zahteve.

- Komisija je ipak zaključila da on nema znakove duševne bolesti.

- Gledajući njihov zaključak, lekarski tim nije uzeo u obzir ni spise o celom slučaju, u kojima se navode svi njegovi nasilni ispadi. Zbog svega ovoga se pitam zbog čega ga nisu uputili na savetovanje barem. Tamo bi mu makar neko pomogao - kaže advokat.

- Intresantno je da ida je Centar za socijalni rad poslao samo Maju na korektivni nadzor, koji je inače predviđen za roditelje koji su u konfliktu - završava advokat.

Inače, Nikolić je nako nhapšenja smešten u CZ. U veoma je lošem stanju i drugi zatvorenici ga za sada ne diraju.

(Telegraf.rs/Večerenje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA