≫ 

Milićev u septembru na slobodi? Lukin otac: Od tog čoveka želim samo da čujem istinu!

On ima pravo na uslovni otpust, a da li će u tome uspeti, zavisi od odluke suda

  • 16

Marko Milićev, osuđen na četiri i po godine zatvora zbog saobraćajne nesreće na Brankovom mostu, 25. jula 2015. godine, kada je kantrimenom usmrtio Luku Jovanovića (21), a zatim pobegao sa lica mesta, mogao bi u septembru da izađe na slobodu, saznaje Srpski telegraf.

MARKO MILIĆEV: Nisam samo ja kriv, LUKA JE GURAO POKVARENU LADU BEZ SIGNALIZACIJE!

Milićev priprema molbu za uslovni otpusti sve radi na tome da ispuni kriterijume koji su za to potrebni.

On ima pravo na uslovni otpust, a da li će u tome uspeti, zavisi od odluke suda.

- On je primeran zatvorenik, nije pravio nikakve probleme i u dosijeu nema disciplinske prekršaje. Čak je i počeo da radi u industrijskom pogonu u KPZ Zabela - saznaje beogradski list.

Sud u obzir uzima mišljenje uprave zatvora o tome da li se zatvorenik socijalizovao. To može da bude, ali nije presudno.

U slučaju Milićeva tu i je i činjeinica da je on pobegao iz zemlje i da je uhapšen u Kini po poternici, kao i da je ovaj slučaj izazvao veliko uznemirenje javnosti.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Lukin otac, Bojan Jovanović, koji priprema pomen sinu, kaže da je manje bitno šta će biti sa Milićevim, kada njegovog sina više nema:

- Da je kazna bila viša. i te dve trećine kazne bi bile više. Ja bih jedino od tog čoveka voleo da čujem istinu. Da li će to reći u zatvoru ili na slobodi, manje je važno - izjavio je on za Srpski telegraf.

Ono što boli porodicu Jovanović je što ni posle dve godine od tragedije ne znaju ko je vlasnik kantrimena i gde je na kraju završio taj auto.

- Očigledno je da iza toga stoji neko dovoljno moćan i dovoljno bogat da sve zataška - završava on.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA