Užas u Zaječaru: Devojka (19) ometena u razvoju silovana drugi put!

Silovanje se dogodilo u utorak ujutru, kada je nesrećna devojka krenula u prodavnicu. Tad je srela Davida B., koga poznaje, i on ju je pod nekim izgovorom odveo do svog stana

  • 2

David B. (20) iz Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je pretukao, pa silovao devojku (19) ometenu u razvoju. Da tragedija bude veća, tu devojku je pre dve godine silovao i deflorisao njen brat od strica Franc K. (26).

Neutešni deka zverski ubijene Anđeline: Monstrum je do reke odveo i tri dečaka da bi ih udavio!

Silovanje se dogodilo u utorak ujutru, kada je nesrećna devojka krenula u prodavnicu. Tad je srela Davida B., koga poznaje, i on ju je pod nekim izgovorom odveo do svog stana. Nakon što joj je ponudio kufu i sok, krenuo je u bolesnu akciju.

Nekoliko puta ju je udario i nakon što ju je silovao, uputio joj je pretnje da će je ubiti ukoliko nekome kaže šta se dogodilo, a potom ju je pustio da ide kući.

Nakon povratka kući, uplašena devojka je bila ćutljiva, što je pobudilo sumnju njenih rođaka da se nešto dogodilo. Oni su na telu devojke primetili i modrice. Nesrećna devojka je nakon jednočasovnog razgovora nekako smogla snage da do detalja ispriča šta joj se dogodilo.

Usledila je prijava policiji, koja je ubrzo pronšla i uhapsila osumnjičenog Davida B. Osumnjičeni je policajcima priznao da su imali odnos, ali na dobrovoljnoj bazi. Bukvalno je od reči do reči ponovio priču prethodnog napasnika.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Ginekološki pregled nesrećne devojke potvrdio je da je bilo grubog odnosa. David B. danas bi trebalo da bude sproveden u nadležno tužilaštvo, gde će biti saslušan. Inače David B. je odranije poznat policiji.

Silovana i ranije

Inače, nesrećnu devojku je u martu 2015. u napuštenom toaletu pretukao, pa silovao njen brat od strica Franc K. On ju je sačekao ispred specijalne škole, te joj je predložio da malo prošetaju. Kada su stigli u blizinu stadiona, uvukao ju je u WC. Tu je počeo da je bije naređujući da se prepusti. Nakon što se iživljavao nad njom, izbacio ju je iza tribina, a zatim je pobegao ka gradu.

Prebijenu devojku tada su spazili prolaznici, a ubrzo su došle i policija i Hitna pomoć. Lekari su konstatovali da joj je Franc tokom silovanja oduzeo nevinost, a takođe su na njenom telu konstatovane brojne modrice. Usledila je potera i policajci su Franca pronašli pijanog na autobuskoj stanici. Imao je dva putna kofera i rekao je da ide u Beograd.

Tada je na saslušanju hladnokrvno ispričao da je došlo do seksualnog odnosa, ali da nije bilo prinude.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ispovest devojke

- Želela sam da vrištim, da dozivam upomoć, ali sam ostala bez glasa. Onda je nastao pakao, skoro sam se onesvestila kada sam osetila krv - rekla je nesrećna devojka. Ona je objasnila kako ju je Franc K. sačekao posle škole i ponudio joj da prošetaju.

- Odjednom je počeo da mi preti. Bila sam zgranuta i preplašena jer se odjednom od prijatelja pretvorio u zver. Vikao je da će me ubiti, držao me je jednom rukom za nadlakticu, a drugom udarao po glavi i naređivao kuda da idem - izjavila je ona.

- Ugurao me je iza tribina stadiona u WC na kojem nije bilo vrata. Priterao me je uza zid. Pokušavala sam da pobegnem - dodala je ona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA