Otkriveno ko je kriv! Detalji saobraćajke u kojoj je povređena ćerka Vlada Divca

Istraga je utvrdila da se N. S. nije zaustavio na znak "stop", i da je iz tog razloga udario u motocikl. Njemu je napisana krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju

  • 15

Petra Divac (19), ćerka proslavljenog košarkaša Vlade Divca, povređena je u sredu uveče u saobraćajnoj nezgodi u centru Beogradu, kada je na motocikl, na kojem su bili ona i njen dečko Luka Živković (23), naleteo automobil " opel", koji se nije zaustavio na znak stop.

Ćerka Vlada Divca povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći!

Evo kako izgleda zanosna Petra, ćerka Vlade Divca koja je noćas doživela saobraćajnu nesreću (FOTO)

Kako piše Alo, na motocikl na kojem su bili Petra i Luka, naleteo je N. S, vozač "opela". On je pred motocikl izleteo iz jedne ulice.

- Istraga je utvrdila da se N. S. nije zaustavio na znak "stop", i da je iz tog razloga udario u motocikl. Njemu je napisana krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju - navodi izvor Alo.

List piše da vozač opela nije prišao da pomogne Petri i Luki već da je pobegao sa mesta nesreće. Međutim, drugi mediji pišu da je on zajedno sa njima sačekao Hitnu pomoć i policiju.

Printskrin: Instagram/petr_a_d

Petra i Luka, da podsetimo, prebačeni su na VMA. Luki je ustanovljeno da ima otvoreni prelom potkolenice zbog čega  je odmah operisan, a Petra je imala lakšu povredu noge.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA