Identifikovan pucač sa Dedinja: Ranio Petra, a tog istog dana mu je zapaljen kafić u Rakovici

Policija traga za Dejanom S. (25) koga sumnjiče za ranjavanje doskorašnjeg prijatelja Petra O. (25) u nedelju oko 23 sata u kafiću na Dedinju

  • 3

Policija traga za Dejanom S. (25) koga sumnjiče za ranjavanje doskorašnjeg prijatelja Petra O. (25) u nedelju oko 23 sata u kafiću na Dedinju. Nekoliko dana nakon pucnjave Dejanov otac je pištoljem pretio Petrovom bratu zbog čega je priveden.

OTKRIVENO KO JE UPUCAN NA DEDINJU: Do obračuna došlo zbog devojke

Krvava subota u Beogradu: Muškarac (25) upucan na Dedinju

- On je prišao Petrovom bratu, koji je bio u automobilu na beogradskoj opštini Vračar, i zapretio mu da će ga ubiti. Uperio je pištolj u njega, ali je prestravljeni mladić dao gas i pobegao. Odmah je otišao u policiju i prijavio napad, a policija je nekoliko sati kasnije privela napadača, ali kod njega tada nije pronađeno nikakvo oružje - priča izvor iz istrage, a prenosi "Informer".

Baš na dan pucnjave na Dedinju u Rakovici je zapaljen kafić u vlasništvu Dejana S. i njegove porodice.

- Pričinjena je materijalna šteta, ali niko nije povređen. Pretpostavljamo da je to bila osveta, a da je na to potom reagovao Dejanov otac, uperivši pištolj u Petrovog brata. Dejan i Petar, naime, "ratuju" još od pre šest meseci, kad je Dejanovoj sestri zapaljen automobil u centru Beograda. Vozilo je potpuno izgorelo, a sumnja se da je sukob dvojice nekadašnjih prijatelja nakon toga eskalirao - dodaje sagovornik "Informera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA