Mladić kog je udarila struja od 25.000 volti zbog selfija, trenutno u stabilnom stanju

Lekari se, ipak, ne usuđuju da daju bilo kakve prognoze

  • 11

Maloletni M. N. (17), kojeg je udarila struja na krovu jednog od vagona na železničkoj stanici u Leskovcu, trenutno je u stabilnom stanju na Odeljenju intenzivnog hirurškog lečenja u Univerzitetskoj dečjoj bolnici u Tiršovoj, pišu Večernje novosti.

Mladiću (17) koga je zbog selfija na krovu voza udarila struja, telo prekriveno teškim opekotinama. Lekari u Beogradu poslednja nada

Njegove povrede su, međutim, takve da se lekari ne usuđuju da daju bilo kakve prognoze.

- Pacijent je kolima Hitne pomoći iz Kliničkog centra Niš u sredu u popodnevnim satima prebačen na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj. Ima opekotine trećeg stepena i zahvatile su više od 50 odsto površine tela deteta, a došlo je i do povrede unutrašnjih organa - kaže profesor dr Zoran Radojičić, direktor "Tiršove".

Podsećamo, dečak se u utorak popeo na vagon sa namerom da napravi selfi, i tada je doživeo strujni udar od 25.000 volti.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    5. avgust 2017 | 10:47

    Bice toliko unakazen da nikad vise nece pozeleti se slikati. Kad ce vise ova omladina biti informisana da je penjanje na vagone opasno po zivot. Mozda bi mogle skole da tu zivotnovaznu informaciju ubace nekako u gradivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA