15 stranih državljana, i 4 maloletnika: Prijave protiv 149 osoba zbog droge za vreme festivala u Vrnjačkoj Banji

Dvanaest osoba je uhapšeno i njima je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu su tokom "Lavfesta", koji je juče završen u Vrnjačkoj Banji, zaplenili 1.858 tableta ekstazija, 550 grama marihuane, 66 grama spida, 38 grama kokaina, 54 grama amfetamina i manju količinu drugih vrsta narkotika.

Veliko hapšenje u Vrnjačkoj banji uoči festivala: Palo 5 narko dilera, policija pretresa odmah po izlasku iz autobusa

Narkotici su pronađeni kod 161 osobe, među kojima je 15 stranih državljana i četiri maloletnika.

Dvanaest osoba je uhapšeno i njima je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv 149 osoba će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Tokom "Lavfesta" nije bilo narušavanja javnog reda i mira, a nisu registrovana ni krivična dela protiv imovine i saobraćajne nezgode.

Policija je 17 vozača isključila iz saobraćaja i zadržala do 12 sati, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA