Uzrok krvavog obračuna ispred kafane u Nišu - devojka! Povadili noževe zbog ljubomore, sve se završilo ubistvom

Daliboru, sadašnjem momku D.Ž. nisu se dopali telefonski pozivi njenog bivšeg što je dovelo do svađe, a zatim i tuče u kojoj su obojica potegli noževe

  • 9

Marko Stamenković (33) koga je u noći između 5. i 6. avgusta u niškom naselju Gabrovačka Reka ubio Dalibor Nešić (37), neposredno pre tragedije telefonirao je svojoj bivšoj devojci D.Ž. što je bio i povod krvavog sukoba.

Daliboru, sadašnjem momku D.Ž. nisu se dopali telefonski pozivi njenog bivšeg što je dovelo do svađe, a zatim i tuče u kojoj su obojica potegli noževe. Stamenković je ostao na mestu mrtav dok je Dalibor zadobio povrede po ledjima i glavi.

Uhapšen nadapač iz Niša, koji je nožem izbo mladića ispred kafane "Bolji život". Pored njega u pritvoru zadržana još trojica

Protiv njega je niška policija podnela krivičnu prijavu zbog ubistva, dok će Stamenkovićevi prijatelji M.M. (30), B.M. (23) i M.S. (31) odgovarati za učešće u tuči sa smrtnim ishodom.

Kako saznajemo, Dalibor i Stamenković se nisu slučajno našli na mestu obračuna.

Foto: Telegraf

- Dalibora su iritirali telefonski pozivi koje je Stamenković uputio njegovoj devojci. U toku njihovog telefonskog razgovora, dobacivao je pogrde njenom sagovorniku. Stamenković se uvredio i zapretio da će ga potražiti. Sa njim su krenula i trojica njegovih prijatelja.

- Dalibora i D.Ž. su presreli u blizini njene kuće i odmah je krenula tuča u kojoj su korišćeni noževi ali i šipke sa metalnim šiljcima koje su učesnici sukoba skinuli sa ograde obližnje kafane "Bolji Život“.

Dalibor je Stamenkoviću zadao smrtonosan ubod ali je i on pretrpeo teške povrede koje su mu nanete nožem ali i šipkama - kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto: Telegraf

Policija je pronašla dva noža za koja se pretpostavlja da su korišćena u obračunu, jedan, za koji se smatra da je upotrebljen za napad na Dalibora bio je pored Stamenkovićevog leša.

Drugi, za koji se sumnja da je korišćen za Stamenkovićevo ubistvo, bio je umotan u staru odeću i bačen u travu stotinak metara dalje od mesta tuče.

Dalibor Nešić proveo je u zatvoru četiri godine i četiri meseca zbog pokušaja ubistva i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Foto: Telegraf

On je pre jedanaest godina izbo nožem radnika niškog elektrodistributivnog preduzeća dok je obavljao radove na trafo stanici u Brzom Brodu.

Kada je policija došla da ga uhapsi, jednog policijskog službenika je gadjao ciglom i povredio ga. Na slobodu je pušen 2.011. godine. Osim za ova dela, odgovarao je i za tešku kradju i omogućavanje uživanja narkotika.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slika

    7. avgust 2017 | 22:22

    Gori smo od svih talibana na svetu

  • Progress SpaceX Mars program!! general sponsors Red Bull energy drink

    7. avgust 2017 | 22:44

    Nebeski narod....

  • Ivan

    8. avgust 2017 | 00:04

    Opa znaci ugledan momak. Sad ce 40 godina da guli. Mada ispostavlja se da je bolje prosao od Marka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA