Slučaj malog Radenka stao: Čeka se do kraja leta zbog OVOGA!

Radenko Nikodinović je prilikom pada 2. oktobra prošle godine polomio ruku, prvo je zbrinut u lozničkoj Opštoj bolnici, a onda upućen u Beograd, gde je šest dana kasnije preminuo od sepse

  • 4

Odgovor na podnesak branioca osumljičenog ortopeda dr Dobrivoja Bojanića u slučaju smrti Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka kod Loznice, kojim traži dopunu nalaza stručnog veštačenja Sudskog medicinskog odbora Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, moraće da sačeka kraj leta.

Posle smrti malog Radenka dešavaju se čudne stvari: Doktor je završio u drugoj bolnici, otac je neutešan!

Otac tragično preminulog dečaka Radenka dobio rezultate veštačenja: Rana nije obrađivana!

- Tužilaštvo je primljeni podnesak odbrane krajem juna prosledio novosadskom fakultetu da se izjasni o primedbi branioca osumljičenog i vrlo brzo smo dobili njihov odgovor. Obavestili su nas da oni zbog prezauzetosti osoblja to ne mogu uraditi u toku leta nego kad prođe sezona godišnjih odmora. Tako da je slučaj na čekanju, ali s nadamo da na traženu dopunu nalaza ipak nećemo još dugo čekati - rekao je juče v.d. javnog tužioca Zoran Nestorović.

Slučaj smrti dečaka iz Kozjaka uznemirio je javnost pre nešto više od deset meseci. Radenko Nikodinović je prilikom pada 2. oktobra prošle godine polomio ruku, prvo je zbrinut u lozničkoj Opštoj bolnici, a onda upućen u Beograd, gde je šest dana kasnije preminuo od sepse. Istražni postupak započet je 22. novembra, a sada se čeka odgovor nadležnih na dopunu nalaza. Sledeća faza u slučaju je donošenje odluke o odbacivanju krivične prijave ili podizanju optužnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    15. avgust 2017 | 10:09

    У нашој земљи (србији) све стане кад су годишњи одмори, као да нигде нема замена на радним местима. Питам се да ли је тако и у европској унији, а знам да није!

  • Drina

    15. avgust 2017 | 10:20

    Zar je on jos na slobodi sramota

  • Dany

    15. avgust 2017 | 11:17

    A kao puno rade i kad nisu odmori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA