Detalji kobne nesreće na auto-putu kod Vrčina: Cela porodica gledala kako je Milan stradao

Miculovića je, kako se saznaje, otpozadi udario zasad neidentifikovani vozač, te je Milan zaustavio automobil da proceni štetu

  • 8

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko pet ujutru na autoputu Beograd-Niš u blizini naplatne rampe Vrčin, poginuo je Milan Miculović (69) iz Paraćina.

Normalizovan saobraćaj kod Begaljičkog brda: Za saobraćaj puštene sve trake auto-puta kod Vrčina

On je, kako pišu beogradski mediji, pred celom svojom porodicom podlegao povredama zadobijenim u sudaru četiri putnička vozila, kombija i autobusa.

Pored njega povređeno je još šest osoba koji su pušteni na kućno lečenje.

Miculovića je, kako se saznaje, otpozadi udario zasad neidentifikovani vozač, te je Milan zaustavio automobil da proceni štetu. Stao je u zaustavnu traku da bi pogledao automobil, kada ga je iz zasad nepoznatih razloga pokosio automobil koji je u tom trenutku naišao.

Foto: Tanjug/FaH/ Tomislav Pavlek

Tada je nastao karambol i u lančanom sudaru slupali su se kombi i autobus beogradskih tablica i još tri automobila, "audi a4", "audi a6", "tiguan" švajcarskih tablica, kao i "mercedes" austrijskih tablica (za čijim volanom je sedeo nastradali Miculović).

U porodici Miculović svi su nemi od bola.

Do nesreće je došlo, kako kažu, kada je Milan sa porodicom krenuo put Austrije gde poslednjih godina živi. Sa njim u kolima bili su njegova supruga i maloletni unuk.

- Vozili su normalno, nije bio pod dejstvom alkohola. Odjednom, otpozadi u njegov automobil je udario drugi koji je odmah pobegao. Milan je zaustavio kola sa strane, uz put i izašao da vidi koliko je oštećenje na automobilu. Zapalio je cigaru i nekoliko sekundi kasnije na njega je naleteo automobil koji ga je ubio - pod šokom je porodica Miculović.

Da tragedija bude još veća, u kombiju koji je učestvovao u lančanom sudaru koji se dogodio nekoliko sekundi pošto je nastradao Milan Miculović, nalazili su se njegov sin, snaja i unučići.

- Oni su videli trenutak kada je Milan nastradao. Svi smo pod šokom. Tuga je prevelika -  smogli su snage da samo još to kažu članovi porodice nesrećnog Milana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    15. avgust 2017 | 13:53

    Cela Srbija je katastrofa za saobracaj i za ne postovanje propisa. PRIMER. Nalazim se na Zlatiboru de niko nista ne postuje. Ni jedan trotuar nije za pesake posto sluzi kao parking a pesaci idu ulicama (vecinom sa malom decom) policija niti prolazi a kad prodju kazne ne pisu tako da cu dobro zasmisliti za drugi dolazak. Pozdrav sa nese lepe planine (infrastrukturno u veoma losem stanju)

  • Bla bla truc

    15. avgust 2017 | 11:47

    Da li ste primetili da su u udesu ucestvovala sva ova nova, "besna", kola. Ljudi usporite, nije bitno da li ces stici pola sata pre ili posle, bitno je samo stici...

  • NELE

    15. avgust 2017 | 12:23

    U svakom slucaju u srbiji se vozi katastrofalno niko ne postuje nikakva pravila pravo je cudo da nema vise mrtvih stravicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA