Čedomorka iz Vrbasa otkrila detalje ubistva: Ispričala je kako se porodila sama i šta je posle uradila sa novorođenom bebom

Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinila krivilno delo ubistvo deteta pri porođaju

  • 5

S. M. (33) iz Vrbasa, majci petoro dece, uhapšena je zbog sumnje da je svoju tek rođenu bebu ubila i bacila na deponiju u Vrbasu. Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinila krivilno delo ubistvo deteta pri porođaju.

Čedomorka se branila rečima koje lede krv u žilama! Zbog jezivog zločina u Vrbasu zanemela cela Srbija

Potresne reči radnika koji je našao mrtvu bebu na deponiji: Telo poplavelo, naduveno, prizor koji neću nikad zaboraviti

- Na saslušanju je delovala izgubljeno. Psihički nije sposobna da kaže zbog čega je to uradila. Uglavnom je ispričala da se ona pre nekoliko dana sama porodila, u šupi u dvorištu kuće, i da je muško dete odmah ubila. Telo je onda odnela i bacila. Zašto je to uradila, ne zna da kaže - navodi ona za jedan beogradski list.

Suprug tvrdi da nije znao da je trudna.

Foto: vb.os.sud.rs

- Ne samo on nego i ostali s kojima smo razgovarali. Niko nije primetio da je trudna. Jedino što su primetili jeste da se čudno ponaša i da je bila nervoznija. Uvek je nosila široko, ali je i inače krupnije građe. A i govorila je da ima neke zdravstvene probleme - dodaje izvor.

Nekoliko dana nakon što se sama porodila, njoj je pozlilo, pa su je odveli kod lekara. Na odeljenju ginekologije gde je ležala zbog odliva niko od lekara nije primetio da se porodila.

Foto: Profimedia/Alamy

- Kada se klupko odmotalo i kada joj se policija pojavila na vratima, nije se opirala, već je odmah rekla da zna zašto su došli. Suprug je zanemeo kad je čuo da je rekla da se porodila pre nekoliko dana i da je bacila dete na deponiju. Pozlilo mu je, te su zvali lekare zbog njega. Šta je sada tu u pitanju, još se tačno ne zna - zaključuje izvor i dodaje:

- Nastavlja se dalji rad, jer za nju svi kažu da nigde nije izlazila iz kuće, da je uvek bila u kuhinji i s decom. Nije imala vremena za druženje zbog obaveza u kući. Uglavnom i komšije i svi koji je znaju odbacuju mogućnost da je zatrudnela s nekim drugim, pa da je zato krila trudnoću. Pitanje je sada veliko, kako je ona uspevala devet meseci da sakrije trudnoću od supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    17. avgust 2017 | 09:20

    Bezite zene iz Vrbasa i okoline od te bolnice i tih ginekologa jer oni ne prepoznaju kad se zena porodila a kamo sta drugo da ustanove jadne zene

  • Zmrki

    17. avgust 2017 | 07:19

    Lekari nisu primetili da se porodila???Strasno...!!!

  • FIBEL,MOUCE,RUIZ,KANGA

    17. avgust 2017 | 10:10

    Vrbas je odavno otisao u tri p.m. !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA