≫ 

Tri meseca posle pucnja u glavu, UHAPŠEN UBICA S PUMPE? Priveden osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović

Prema nezvaničnim informacijama, u toku je detaljna provera uhapšenog

  • 18
Kristina Kaplanović, Veliki mokri lug, pucnjava, pumpa, NIS Foto: Facebook/Kristina Kaplanovic, Telegraf, pixabay.co

Policija uhapsila muškarca M. S. (35) za kojeg se sumnja da je u maju ubio Kristinu Kaplanović (19) na pumpi u Velikom Mokrom lugu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. 

Ovo je devojčica kojoj su pucali u glavu na pumpi: Došla iz Nove Varoši u Beograd kod dečka, sad se bori za život! (FOTO)

FOTO-ROBOT MONSTRUMA koji je na pumpi ubio Kristinu Kaplanović zbog 10.000 dinara (FOTO)

On se sumnjiči da je u maju, tokom oružane pljačke pumpe u Velikom Mokrom lugu, ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19) pucavši joj u glavu. Nesrećna devojka je stradala zbog pazara od 10.000 dinara. Ubica se nakon pljačke dao u beg i policija je mesecima tragala za njim.

Printskrin: TV Prva

Kako Alo! saznaje, osumnjičeni je sinoć uhapšen u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, u toku je detaljna provera uhapšenog, kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je on izvršio svirepo ubistvo.

Kako je Telegrafu rečeno, porodica Kristine Kaplanović nije znala za privđenje muškarca, već su to pročitali u medijima.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prolaznik

    17. avgust 2017 | 10:19

    Ime??? Prezime???? Cemu vecito skrivanje i cuvanje privatnosti,pogotovu onih koji su ucinili i izvrsili takvo delo.

  • Mladjo

    17. avgust 2017 | 10:39

    Dajte ga akoje se utvrdi da mu narod presudi, smanjice se kod takvih zelja i jabuku da ukradu a kamo li da pljackaju i jos hladnokrvno ubijaju

  • Joja smajser

    17. avgust 2017 | 11:27

    Potpuno te podržavam, ime prezime, ko je gde živi cak i sliku manijaka da svi znaju. I ne samo za monstrume nego i za lopove i prevarante, ma ko oni bili i gde se nalazili. Dosta je bilo privatnosti i nekakve demokratske zastite ovakvih izroda drustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA