≫ 

Devojčici (10) iz Čačka topovskim udarom raznet grudni koš: Nezapamćena tragedija na porodičnom slavlju

Devojčica je istog trenutka sa povredama opasnim po život prevežena u čačansku bolnicu, odakle je iste večeri, zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja prebačena u Beograd

  • 28

Desetogodišnja devojčica teško je povređena ovog vikenda prilikom eksplozije “topovskog udara“ na jednom porodičnom veselju u Konjevićima, nedaleko od Čačka.

Velika eksplozija u fabrici u Obrenovcu, radnika povredila raketa: Cela hala je uništena

HOROR U ČAČKU: U napuštenoj kući pronađen leš žene

Porodično slavlje se u subotu veče pretvorilo u pravu dramu kada je jedan od gostiju aktivirao takozvani “topovski udar“, sredstvo koje se u vojsci koristi za fingiranje eksplozije granate ili bombi.

- Začula se strahovita eksplozija, gosti su popadali na sve strane, a devojčica koja se nalazila blizu mesta detonacije gotovo da nije davala znake života, nastao je pravi haos - ispričao je očevidac ove nesreće za beogradske medije.

Devojčica je istog trenutka sa povredama opasnim po život prevežena u čačansku bolnicu, odakle je iste večeri, zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja prebačena u Beograd.

- Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša. U čačanskoj bolnici je zdravstveno zbrinuta, ali je njeno stanje bilo takvo da je lečenje moralo biti nastavljeno na Institutu za majku i dete u Beogradu, gde je iste večeri prevezena. Prema današnjim saznanjima, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne - rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Back in Black

    21. avgust 2017 | 18:08

    Samo su dve stvari u svetu beskonacne svemir i ljudska glupost

  • Vitez.

    21. avgust 2017 | 18:31

    Sta znaci ti ljudima sto pucaju po veseljima da nemaju gram mozga za posledice.

  • Biljana

    21. avgust 2017 | 18:02

    U zatvor s takvim ljudima sto pucaju na slavlja ..idioti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA