Tasovcu ukrali dukate, nakit i sat: Porodica bila na odmoru, lopovi sve "snimili" pa opljačkali!

Nepoznati razbojnici su odneli čak i snimak sa sigurnosne kamere

  • 7

Lopovi su  iz stana bivšeg ministra kulture i informisanja Ivana Tasovca odneli sat, dukate i nakit, ali i snimak sa sigurnosne kamere. U opljačkanoj kući na Paliluli sada živi Tasovčeva bivša supruga, ali se objekat vodi na njega, pa je on razbojništvo i prijavio.

Opljačkan Ivan Tasovac!

Pljačka se najverovatnije odigrala između 14. i 23. avgusta.

- Veruje se da su lopovi tipovali kuću bivšeg ministra, jer su znali da je njegova porodica na odmoru. Iskoristili su to što nema nikoga kod kuće da upadnu i odnesu dragocenosti koje su zatekli. Sumnja se da su oni kuću obili usred noći i da su bili prilično vešti, jer ih niko od komšija nije primetio, a nakon što su izvršili pljačku uzeli su i hard-disk od video-nadzora - kaže izvor upućen u slučaj koji dodaje da je lopov nakon premetačine prizemlja kuće odneo sat "kartije", četiri dukata "franc jozef", jedan dukat "beli anđeo", 10 manjih dukata, izvesnu količinu austrougarskih dukata, zlatni prsten, dva zlatna lanca, više privezaka od zlata, kao i 3.000 dinara.

Komšije kažu da nisu ništa neuobičajeno primetile.

- Ovih dana nisam videla Tasovčevu ženu i dete u dvorištu, ni na ulici, pa pretpostavljam da su otišli na odmor.

Ai nije iznenađena jer je kaže kuća Ivana Tasovca i ranije bila na meti lopova.

- Sećam se da su pre nekoliko godina razbojnici upali u kuću Tasovca, ali tada sam ih videla. Jedan se popeo po stepenicama, pa je ušao kroz prozor. Ostavio je bio i tragove patika. Tada mi je Ivan rekao da mu nisu ukrali ništa značajno - objašnjava komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    25. avgust 2017 | 09:31

    Ne razumem, da jedan intelektualac kao sto je Tasovac, drzi dragocenosti u kuci, pogotovo kada je na odmoru, sta vise, vec je bio opljackan. Inace, gospodin Tasovac je moj omiljeni lik

  • logican

    25. avgust 2017 | 11:22

    za gazdu to bese prava sitnica cim je ostavio na izvolte

  • orthodoxcelts

    25. avgust 2017 | 14:26

    Bogami ovaj i dukata ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA