Željko koji se sa Draganom bacio pod voz prebačen je u bolnicu u Beograd (FOTO)

Tužilaštvo je naložilo policiji i saslušavanje mogućih svedoka te tragedije, a očekuje se i nalaz sa obdukcije nastradale devojke

  • 0

Željko Lazarević (24) iz Novog Sela kod Loznice, koji je teško povređen pre sedam dana na pruzi u selu Straža, kada je poginula njegova devojka Dragana Vasić (25), u subotu je, iz Opšte bolnice u Loznici, premešten u Urgentni centar u Beograd.

Držao je Draganu, u poslednjem momentu je pustio i izvukao se: Devojčica je videla sve i tvrdi da je ovo istina o tragediji na pruzi u Loznici! (FOTO)

Dragana Vasiljević, portparolka lozničke bolnice, rekla nam je da je on prevezen za Beograd zbog dalje dijagnostike i lečenja.

- Kod nas mu je izvađena slezina i registrovana je akutna upala pankreasa kao i dva preloma, jedan na nozi, drugi na ruci - rekla nam je Dragana Vasiljević.

Mada je, dan posle događaja na pruzi, rečeno da je van životne opasnosti, dodatnom dijagnostikom je ustanovljeno da mu je život ugrožen. Zbog toga je i upućen u Urgentni centar KC Srbije, kako bi lekari pokušali da mu stabilizuju zdravstveno stanje.

Uporedo se odvija istraga o tom događaju. Kako nam je rekao Zoran Nestorović, v. d. OJT u Loznici, očekuje se da policija sasluša Željka "čim za to budu stvoreni uslovi, posle njegovog oporavka".

Tužilaštvo je naložilo policiji i saslušavanje mogućih svedoka te tragedije, a očekuje se i nalaz sa obdukcije nastradale devojke.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Prema nezvaničnim informacijama, jedini neposredni svedok onoga što se između Dragane i Željka događalo videla je i čula Draganina maloletna sestričina. Njeno svedočenje ukazuje da Dragana "nikako nije želela u smrt", kako joj je, navodno, govorio momak.

Ipak, i dalje nije jasno kako je Željko preživeo udarac voza, dok je njegova devojka na mestu ostala mrtva.

HTELA DA RASKINE

Navodno, Dragana je kobne večeri htela da raskine vezu sa Željkom sa čim se on nije mirio.

Njena familija kaže da su se, "često svađali tokom veze koja je trajala oko dve godine".

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA