Život mu visi o koncu: Željko, koji se sa Draganom bacio pod voz, u teškom stanju

Kako saznajemo, za njegov život bore se lekari Urgentnog centra

  • 1

Željko Lazarević (24) iz Novog Sela kod Loznice, koji je povređen 23. avgusta na pruzi u selu Straža, kada je poginula njegova devojka Dragana Vasić (25), u teškom je stanju, saznaje Telegraf.rs u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Držao je Draganu, u poslednjem momentu je pustio i izvukao se: Devojčica je videla sve i tvrdi da je ovo istina o tragediji na pruzi u Loznici! (FOTO)

MISTERIJA U LOZNICI: Dragana i Željko možda ipak nisu skočili pod voz, postoji jedna nelogičnost!

Lazarevič je iz Opšte bolnice u Loznici u subotu prebačen u Urgentni centar.

- Pacijent je teškog opšteg stanja. Nalazi se na intezivnoj nezi. Lekari nastavljaju sa daljom dijagnostikom i njegovim lečenjem - navode za Telegraf.rs u Urgentnom centru.

Njemu je u bolnici u Loznici izvađena slezina i registrovana akutna upala pankreasa kao i dva preloma, jedan na nozi, drugi na ruci.

Foto: pixabay.com, MUP Srbije

Nesreća na pruzi Ruma-Brasina dogodila se 20-ak minuta iza ponoći 23. avgusta. U vezi sa ovim nemilim događajem vrtele su se dve verzije. Jedna je bila da je dvoje mladih htelo zajedno da se ubije bacanjem pod voz, međutim, ton Draganine rodbine je drugačiji.

Foto: Telegraf

Njen zet Goran Aleksić je za Telegraf.rs ispričao da se ne radi o samoubistvu, već da je Draganu Željko odveo u smrt.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Pozvao ju je da dođe na prugu, obgrlio je s leđa oko struka, a kada je naišao teretni voz, on je nju pustio i spasao se, a ona je nastradala.

Rekao joj je: "Ajde da umremo zajedno, imamo dobar razlog za to." Prišao je Dragani s leđa, i držao je oko struka. U jednom trenutku je, valjda, video da je vrag odneo šalu, pa je nju pustio a onda se sklonio. Njega je voz samo malo zakačio, a ona, muka, nije uspela da se spasi - rekao je Aleksić za naš portal pozivajući se na reči svoje maloletn ećerke koja je svojim očima gledala ovu tragediju.

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA