Legija poručio Morini: Robijaši će te je*ati čim stigneš

Morina je navukao gnev robijaša, jer je u Beogradu na utakmici Srbija-Albanija pustio dron sa zastavom "Velike Albanije"

  • 37

Milorad Luković Legija (48), koji izdržava kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, obećao je da će albanski državljanin Ismail Morina imati "vatreno krštenje" ukoliko posle izručenja Srbiji stigne u srpski "Alkatraz"!

Obrt u slučaju Albanca koji je spustio dron na stadion: Nova odluka Vrhovnog suda Hrvatske o izručenju Srbiji

Kako "Alo!" saznaje, Legija je posle vesti da će Albanac najverovatnije biti pritvoren u najstrožem zatvoru u Požarevcu, navodno, poručio: "Robijaši će ga je*ati čim stigne!"

- Vest da je Hrvatska odobrila izručenje Morine Srbiji brzo je stigla do "Alkatraza"! Tamo se prenela brzinom svetlosti. Bivši komandant "Crvenih beretki" je među prvima sa odobravanjem dočekao ovu informaciju. On je u šali rekao da će Morina naje*ati čim stigne u "vazdušnu banju", kako naziva najčuveniji srpski zatvor.

- Zbijajući šale na račun svog dugogodišnjeg boravka u Požarevcu, rekao je da će se pobrinuti da Morini, navodno, organizuje odbor za doček. Naravno, svi znaju da je tako nešto neizvodljivo, jer se Legija nalazi u samici, ali je na taj način dao sebi malo oduška. Poznato je da se u pismima porodici šali na račun svog boravka u ovom zatvoru i da im redovno šalje pozdrave iz "vazdušne banje" - prepričava sagovornik "Aloa!".

Printskrin: Youtube / Podignem Nepodignuto

Ismail Morina je i dalje u ekstradicionom pritvoru u Dubrovniku. Vrhovni sud Hrvatske ukinuo je 10. avgusta prvostepeno rešenje kojim je sud u Dubrovniku prvobitno odobrio izručenje Morine Srbiji, i to po službenoj dužnosti, zbog bitnih povreda odredaba hrvatskog zakona o krivičnom postupku.

Srbija traži Morinu zbog krivičnog dela izazivanja verske, rasne i nacionalne mržnje. Protiv njega je u toku istraga Višeg tužilaštva u Beogradu.

Foto: Profimedia/AFP

- Morina je navukao gnev robijaša jer je u Beogradu na utakmici Srbija-Albanija pustio dron sa zastavom "Velike Albanije". Legija je veliki patriota, osudio je taj postupak, ali je priča o "odboru za doček" zapravo šala. Legija je sada smiren i staložen, priča najnormalnije sa čuvarima i kuvarima, govoreći im da su već takoreći familija - kaže izvor.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    31. avgust 2017 | 10:32

    Ajde ne lazite ovaj narod, nije on nista izjavio, drugo..ako ga izruce Srbiji u zatvoru ce biti zasticen ko beli medved..

  • Demi

    31. avgust 2017 | 10:21

    Ovom zaista treba odbor za docek!!!

  • goco 007

    31. avgust 2017 | 22:53

    Tuzno da Legija mora odlezat 40 god. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA