Najeo se kod starice, pa je udavio: Komšija priznao da je usmrtio Veru Rakić sa Uba

Dok je osumnjičeni bio u policiji, Vera Rakić je juče u podne sahranjena na lokalnom seoskom groblju

  • 1

Saša Arsenić (38) priznao je da je usmrtio komšinicu Veru Rakić (77) u njenoj porodičnoj kući u selu Dokmir kod Uba. Kako saznaje "Alo!", on je to uradio posle večere.

Za sve je kriv alkohol: Majka osumnjičenog za ubistvo starice, otkrila uzrok zločina na Ubu

Arsenić nije pružao otpor kada ga je policija, pola sata posle ponoći, presrela u selu Brankovini, odakle se zaputio u Valjevo.

Ubistvo je otkriveno u utorak ujutro, kada je Verina ćerka Zorica došla da je poseti. Utvrđeno je da je Arsić posle pijančenja u drugom selu otišao kod Vere, koja ga je ugostila i spremila mu večeru, ne sluteći zlo.

Saša je priznao da je ubio staricu, ali nije rekao zbog čega.

- Posle privođenja je negirao da je starica silovana i samo je rekao: "Udavio sam je!", pravdajući se da je bio pijan. Kuću je ispreturao da bi zametnuo tragove. Odneo je samo ključeve od ulaznih vrata. Posle ubistva je otišao kuči i majci rekao da mu opere majicu i bermude koje je nosio. Tragovi krvi nađeni su na njegovoj majici i papučama - navodi sagovornik "Alo".

Dok je osumnjičeni bio u policiji, Vera Rakić je juče u podne sahranjena na lokalnom seoskom groblju.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bisa

    1. septembar 2017 | 09:11

    Sramota jadna zena, mada mislim trebalo je da joj bude sumnjivo sta ce on kod nje svaki dan.ko jos voli drustvo starih baba.moja deca beze od svoih baba a kamoli od tudjih.saucesce porodici,i pouka drugim starim odobama nemajte poverenje u nikog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA