Vozač "bentlija" na stalnoj vezi sa zemunskim klanom i visokim funkcionerom policije: Radulović i na crvenoj poternici Interpola

Istražitelji sumnjaju da je on imao nečiju pomoć, pa je tako uspevao da izmakne policiji do sada

  • 4

Vozač "bentlija" koji je u subotu ujutru presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u stalnom je kontaktu sa jednim visokim funkcionerom policije, pišu beogradski mediji.

Ko je žestoki momak, vozač "bentlija" koji je naleteo na automobil u kom je bio Vučić (FOTO)

Mladićima iz "bentlija" određen pritvor do 30 dana!

- Dosadašnja istraga je pokazala da je Luka Radulović, koji je upravljao automobilom pod dejstvom narkotika i naleteo na Vučićevu kolonu, u dnevnom kontaktu sa petoricom policajaca od kojih je jedan visoko pozicionirani policijski funkcioner - navode mediji pozivajući se na izvor blizak istrazi.

Radulović je navodno na crvenoj Interpolovoj poternici, što uspešno skriva već neko vreme, a istražitelji sumnjaju da je on imao nečiju pomoć pa je tako uspevao da izmakne policiji.

On je, takođe, "na vezi" sa rođakom jednog od pripadnika "zemunskog klana", osuđenog za učešće u ubistvu premijera Zorana Ðinđića.

Ispituju se i ostali kontakti Radulovića, ali i dvojice njegovih saputnika - Miloša T. i Stevana D.

Istražitelje je posebno zabrinuo podatak da su jedan ili možda čak dvojica aktera incidenta bila pod istragom za najteža krivična dela.

- Istraga se vodila za svirepa i višestruka ubistva. Policija jedne od zemalja iz okruženja traži Luku Radulovića. zbog pucnjave u jednom noćnom klubu u kojem su ranjena trojica gostiju - navodi sagovornik lista.

- Večernje novosti pišu da se radi o Luki Raduloviću za kojim je austrijska policija pre dva meseca raspisala potragu. On se, piše taj list, sumnjiči da se u jednoj bečkoj diskoteci sukobio sa dvojicom Čečena i da ih je ranio.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Virtuelna

    5. septembar 2017 | 10:38

    Koliko je "pripadnika obezbeđenja" uporedo povezano s policijom i kriminalom i u čiji auto treba da se zakucaju kako bi viša instanca reagovala?

  • Raspucin

    5. septembar 2017 | 11:38

    Nek udje i on u Parove, zasluzio je

  • micko

    9. septembar 2017 | 07:52

    Mnoge su majke zaplakale zbog ovalvog tipa. Nadilje zaustaviti svuda u skoli ulici bolnici na svakom mestu a narocito ti pojefinci navijacke grupe i one koji ih organiziju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA