≫ 

Vojina na Bulevaru devojka zaklala zubima: Iskrvario nasmrt, pronađen potpuno nag sa ogrebotinama i ujedima po celom telu (FOTO)

Andrijana, koja je živela sa Vojinom, uhapšena je nakon što je sa ulice posmatrala policiju i ponašala se čudno, čime je privukla pažnju

  • 16

Na telu Vojina T. (63), koji je u ponedeljak pronađen mrtav i go u stanu u Bulevaru kralja Aleksandra 147 na Zvezdari, otkriven je ugriz na vratu od kojeg je najverovatnije iskrvario nasmrt! Zbog sumnje da je počinila ovaj krvavi pir pod dejstvom narkotika, uhapšena je njegova devojka Andrijana S. (38).

Komšije i dan posle stravičnog ubistva na Bulevaru u neverici: Budila nas je nesnosna buka, drogirali su se zajedno - a onda je nastao muk! (FOTO)

Tela Vojina i njegovog psa pronađena su prekjuče u fazi raspadanja u njegovom stanu. Vojin je bio potpuno nag u spavaćoj sobi, životinja je pronađena u kadi, a pretpostavlja se da su preminuli pet dana ranije.

Andrijana, koja je živela sa Vojinom, uhapšena je nakon što je sa ulice posmatrala policiju i ponašala se čudno, čime je privukla pažnju.

Kako saznaje "Srpski telegraf", oboje su bili dugogodišnji narkomanski zavisnici.

- Pretpostavlja se da su se Vojin i Andrijana drogirali i da je u jednom trenutku došlo do žučne svađe, nakon čega je nasrnula na njega. U tom naletu Andrijana ga je izgrebala po čitavom telu, a koban po Vojina je bio ujed za vrat - kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da je u naletu ludila Andrijana najverovatnije ubila i psa.

- Telo životinje je poslato na obdukciju, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti - dodaje izvor.

Foto: Telegraf

Komšije su i dalje u šoku zbog ove tragedije, a u razgovoru za naš list otkrili su da je osumnjičena i ranije bila agresivna i da je pravila probleme.

- Svađala se sa svima, bila je agresivna, a najčešće su joj meta bili stariji stanari. Njih je čekala na vratima i iz čista mira ih napala metalnom šipkom, a predstavnicu kućnog saveta je jednom prilikom pretukla i isekla nožem. Vojin je, za razliku od nje, bio miran, ali se od njenog dolaska u stan i on promenio - kaže jedna komšinica.

Foto: Telegraf

Kako kažu, Andrijana i Vojin su se nedavno čak i potukli ispred zgrade.

- Izlazili su iz zgrade sa kučićima koje je Andrijana dovukla sa ulice i žestoko su se posvađali. Ona mu je tada nalupala šamare nasred ulice. Nakon toga su se jedno vreme smirili. Koliko znam, Vojin je bio lečeni alkoholičar. Jednom sam ga sreo u Drajzerovoj - kaže komšija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belasica

    13. septembar 2017 | 06:43

    Bože sačuvaj, kuda ide ovaj svet?

  • J B G

    13. septembar 2017 | 05:59

    I žene su nasilniici

  • Milic

    13. septembar 2017 | 07:11

    Napala zenu iz kucnog saveta supkom ubola nozem i posle svega bila na slobodi da bi ubila coveka na zivotinjski nacin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA