Žena (27) pokosila policajca u centru Beogradu: Još jedan napad na pripadnika MUP-a

Ženska osoba koja je upravljala automobilom pokušala je da pobegne

  • 9

U centru Beograda, u Francuskoj ulici ispred broja 33 u četvrtak oko 18 časova dogodio se novi napad na policajca koji je bio na dužnosti. Naime, A.Č. (27) koja je upravljala automobilom marke 'fijat 500'naletela je na policajca M.Đ., nanela mu lake telesne povrede i pobegla sa mesta nesreće.

Uhapšen muškarac (46) u Beogradu, zbog napada na saobraćajca

Kako Informer.rs saznaje, kada se incident dogodio policajac je bio na službenoj dužnosti.

On je prebačen u Urgentni centar gde su mu kontatovane lake telesne povrede.

Ženska osoba koja je upravljala automobilom pokušala je da pobegne, međutim uspešnom akcijom policije ona je zaustavljena na Brankovom mostu i dovedena do prostorija PS Stari Grad gde je saslušana.

Podsetimo, u noći između 9. i 10. septembra pripadnika saobraćajne policije Slađana Stevića iz Lazarevca napao je D.D. dok je radio svoj posao. On je pokušao da zaustavi vozača koji je načinio prekršaj, ali se on nije zaustavio, već ga je udario automobilom i nakon toga pobegao sa lica mesta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • palica

    15. septembar 2017 | 00:20

    sigurno je iskocio kao mungos iz "rupe" kao sto inace rade, zaustavljaju pa prelaze preko pune jedne dve na suprotnu stranu ulice, samo kod nas..

  • 011

    14. septembar 2017 | 23:44

    Saslušana i puštena . Dok se ovako ophodimo prema čuvarima zakona mi obični smrtnici ne možemo ništa bolje očekivati. Svuda u svetu ova devojka bi bila u zatvoru za primer. BRUKA .

  • Debeli

    15. septembar 2017 | 08:27

    Kad se jednom budu postavili po pravilniku i označili vidno mesto njihove pozicije, i obeležili prostor za zaustavljanje, a ne iskakali iz žbunja.. Tad ih više niko neće gaziti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA