Poslednja ispovest Zorana Marjanovića pred ulazak u Zadrugu za Telegraf.rs

On je tada istakao da će u rijalitiju otvoreno pričati o svom privatnom životu

  • 1
 Zoran Marjanović, Porodica Marjanović na Groblju Jelene na grobu, groblje, borča, zbeg, ubijena Jelena Krsmanović Marjanović

Foto: Telegraf

Zoran Marjanović uhapšen je večeras u Borči zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. On je za Telegraf pred sam odlazak u karantin "Zadruge" rekao da će mu najviše nedostajati porodica, ćerka Jana i cigarete.

ŠOKANTNA IZJAVA! Zoranov otac tvrdi da je Jelenu ubio poznati srpski tajkun

Rekao je da će bez cigareta teško izdržati.

- Pored porodice i prijatelja sa kojima sam provodio poslednje dane pred ulazak u rijaliti, nedostajaće mi i cigarete. Strastveni sam pušač, pa jutro ne počinjem bez pola litre kafe i nekoliko cigareta. Budući da tamo nećemo imat neki budžet, ne znam kako ćemo se mi pušači snaći za cigarete - rekao je tada Zoran i dodao da od učesnika koji su najavljeni za veliki rijaliti, zna Lepog Miću, i novinara Milana Miloševića, sa kojima misli da će se družiti, a od starleta u rijalitiju, kaže da ne poznaje nijednu.

- Ja ću tamo da budem kao neki psiholog, anliziraću ljude, posmatraću dokle su spremni da idu zarad novca, slave, ostanka u rijalitiju. Mislim da će tamo biti neka vrsta "survajvera" u kojoj će biti dosta borbe. Ne mislim da ću ostvariti neki uspeh i da ću ući u finale, to mi čak nije ni cilj, kao što sam ranije napomenuo, želim da pokažem ljudima ko sam i da skinem ljagu sa svoje porodice.

Printskrin: TV Pink

- Ako bude došlo do nekih prozivki, svađa, verujte mi da mene nećete videti u nekim skandaloznim prepirkama, sukobima sa drugim ukućanima, ja sam vrlo staložen i miran, tako da će mene teško neka osoba izbaciti iz takta - kaže Zoran.

Foto: Telegraf

On je tada dodao da će u rijalitiju otvoreno pričati o svom privatnom životu, i braku koji je imao sa Jelenom Marjanović, ali da ni reč o saznanjima iz istrage neće otkrivati. Hapšenja u rijalitiju, o kojima je bilo reči ovih dana, kaže da su komentari na koje niti se ljuti, niti će se to zaista dogoditi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA