Šta se desilo u kući Marjanovića posle ubistva: Zidovi, tepisi i nameštaj su oprani varikinom, a evo gde su posle otišli Zoran i njegov otac!

Detalji o kojim je pisano odmah nakon ubistva, a koje su svi zaboravili

  • 38

Odmah pošto je, dan nakon što je prijavljeno da je Jelena Marjanović nestala tokom trčanja po nasipu u Borči, nađeno njeno telo u obližnjem kanalu punom vode, policija je odmah pretražila dom porodice Marjanović. Tamo su zatekli nekoliko nelogičnosti, ali one nisu bile dovoljne da bi iko od članova porodice bio osumnjičen za umešanost u zločin.

Još jedna teorija ubistva pevačice u Borči: Kamere su snimile dvojnicu, misteriozna devojka trčala umesto Jelene?!

Kriminolog Nikolić ubeđen: Jelena je ubijena iz strasti, samo su dve osobe mogle da je usmrte

Najveće iznenađenje bilo je kada su inspektori posle cele kuće, prešli na krov! Tada su pozvane i dve komšinice u svojstvu svedoka, ukoliko se nešto pronađe od dokaza.

Dvadesetak dana nakon što je unakaženo telo Jelene Marjanović pronađeno u vodi, na borčanskom nasipu, u jeku istrage, policija je veštačenjem stvari odnetih iz kuće Marjanovića utvrdila da su oni celokupno pokućstvo, nameštaj, zidove i podove detaljno prali varikinom - bar je tako tada pisao Informer.

Navodno, ovim sredstvom opran je i tepih koji su inspektori urolan izneli u dvorište, ali i kompletno kupatilo u kući.

Nije poznato ko je, niti zašto to učinio, iako se prema trenutnim saznanjima sve to može povezati sa tragovima blata na Jeleninoj trenerci i Zoranovim pantalonama koji se podudaraju, ali kako nema zvaničnih dokaza da je Zoran zaista umešan u zločin, za sada je sve to samo na nivou nagađanja.

Foto: Telegraf

Iako podatak da su Marjanovići detaljno prali kuću posle Jeleninog ubistva deluje veoma intrigantno, u tom trenutku se na osnovu ove činjenice nisu mogli izvesti tragovi koji bi doveli do bilo koga.

Tog dana kada je iznesen tepih i još nekoliko stvari, Zoran i otac Vladimir ceo dan nisu bili kod kuće. Oni su, prema tvrdnjama komšija, otišli kasno u noć automobilom, jer tog dana njihovog vozila uopšte nije bilo na uobičajenom mestu od kako je svanulo.

Do danas nije ustanovljeno šta se tog dana desilo.

Printskrin: Youtube/Happy Tv

Zoran i Vladimir u "Ćirilici" pričali koliko im je teško

Zoran je govorio da se narodu ne može ugoditi, i da su ga prozivali zato što je obrijan i ošišan otišao na groblje, jer je to znak nedovoljne tuge za ženom. On je istakao i to da im sada redovno na kućnu adresu dolaze razne vračare i gatare, koje im nude usluge, kako bi im otkrili pravu istinu i rasvetlili slučaj.

Smatraju nas satanistima, ljude s nekim čudnim fizurama. Neke dečje crteže na zidu smatraju satanističkim znacima. Zamerili su mi što sam se obrijao, a ja sam išao po svoje dete. Da se nisam obrijao i ošišao i to bi im smetalo. Narodu se ne može ugoditi.Niko ne zna kolika je naša bol -  ispričao je 20. maja prošle godine, samo 49 dana posle Jeleninog ubistva, gostujući u emisiji "Ćirilica" televiziju Hepi Zoran Marjanović.

Printskrin: Youtube/Happy Tv

Njegov otac Vladimir Marjanović još tada je tvrdio da je cela porodica do tog momenta samo, proživela dva horor filma.

Nema toga za šta nas nisu optužili. Za moju ženu su rekli da je vračara, a svako ko se udostojio da sa njom razgovara, vidi da to nije istina. To oni koji su dolazili kod nas znaju. Imala je kliničku smrt i postala je provizorna. To nije neobično kod ljudi koji to prežive. Zamerili su nam i to što je sin spomenuo astralnu projekciju. Sve nam zameraju - pričao je tada očajni Jelenin svekar.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • chicago

    18. septembar 2017 | 17:01

    U toj emisiji "Cirilica"kada je Vladimir pricao tada mu je u jednom delu Zoran saputao da curi.Tu je meni najveca sumnja na njih da nesto mute,ako nisu oni onda sigurno znaju ko je.

  • SVABO

    18. septembar 2017 | 17:57

    Tu se radi 100% o nekoj sekti jer su oni spremni na sve a novcano su jako podkovani.Takvi su i u Njemackoj iAmerici udruzeni bogatasi kao Roki FelerSoros i Rotsild kojima ni zakon nista nemoze,a Zoran ih sigurno poznaje mozda nesme da kaze da mu nebi detetu nesto uradili.Tu policija i tuzilastvo moraju paznju da obrate.

  • BG

    18. septembar 2017 | 15:14

    Koja budalastina.Oprali celu kucu varikinom, kao da je to sasvim normalna stvar posle ubistva clana porodice.Da su stvarno tugovali ne bi im palo na pamet da bas tada prave veliko ''spremanje''kuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA