Prve reči Zorana Marjanovića o ubistvu otkako je uhapšen: Evo šta je danas pitao svoje advokate

Advokat Veljko Delibašić je istakao da je Marjanović priseban, ali i iznenađen zbog krivičnog dela za koje se tereti, tim pre, kako je naveo, "što je pritvor određen da ne bi uticao na svoju pokojnu taštu kao svedoka

  • 17
 Zoran Marjanović, Porodica Marjanović na Groblju Jelene na grobu, groblje, borča, zbeg, ubijena Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf

Dvojica advokata Veljko Delibašić i Nikola Dumnić došli su danas oko 11 sati u Centralni zatvor u posetu Zoranu Marjanoviću koji se tamo nalazi od subote.

Šta se desilo u kući Marjanovića posle ubistva: Zidovi, tepisi i nameštaj su oprani varikinom, a evo gde su posle otišli Zoran i njegov otac!

Još jedna teorija ubistva pevačice u Borči: Kamere su snimile dvojnicu, misteriozna devojka trčala umesto Jelene?!

Zoran Marjanović razgovarao je sa svoja dva advokata.

Nakon razgovora sa osumnjičenim, advokat Veljko Delibašić je istakao da je Marjanović priseban, ali i iznenađen zbog krivičnog dela za koje se tereti, tim pre, kako je naveo, "što je pritvor određen da ne bi uticao na svoju pokojnu taštu kao svedoka".

- Ovo najbolje govori o ozbiljnosti dokaza.

- Pitao je za ćerku naravno, vrlo odgovorno brine za celu porodicu. U ovom trenutku odbrani nije prezentovan nijedan ozbiljan dokaz koji bi ukazivao na to da je Zoran izvršio to krivično delo. Videćemo da li će se u nastavku pojaviti nešto novo, ali u ovom trenutku zaista ne vidim ništa opasno po Zorana Marjanovića - izričit je bio advokat Delibašić.

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    18. septembar 2017 | 17:21

    Ako se ne oseca krivim sto ce mu dva advokata tj. tri jer se koliko cujem i Fila prikljucio.. Toliko advokata nema ni R. Mladic.

  • senki

    18. septembar 2017 | 16:47

    advokat ovim ismejava odluku sudije da marjanović bude pritvoren.ali onono što je rekao o mrtvoj tašti je morbidno.

  • Realna

    18. septembar 2017 | 15:54

    Ko jos veruje placenim advokatima? Koliko novca, takva i prica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA