Đorđe je proveo 53 dana u zatvoru zbog LAŽNIH OPTUŽBI za silovanje, ali to nije najgore što ga je snašlo!

U povratku, M.K. je oralno zadovoljila Đorđa u njegovim kolima, bez ikakve prisile, što može da potvrdi i Đorđev prijatelj koji je bio prisutan, objašnjava njegov advokat

  • 6

Đorđe M. (22) iz Bečmena uhapšen je u maju 2016. godina zbog sumnje da je u Surčinu silovao maloletnu M.K. (16) u svom automobilu, ali tek je u avgustu ove godine utvrđeno da ge je ona lažno prijavila!

UŽAS U SURČINU: Muškarac osumnjičen da je silovao devojčicu (15) u automobilu i naterao je na oralni seks

Prema pisanju Informera, detaljnom istragom utvrđeno je da je M.K. tog dana krišom pobegla od kuće da bi se videla sa Đorđem, a onda je, u strahu od reakcije roditelja, izmislila da ju je on izmamio iz kuće i silovao.

Nesrećni mladić je u međuvremenu ni kriv ni dužan proveo 53 dana u pritvoru, dobio je batine od oca M.K. i ostao obeležen u svom kraju kao silovatelj i manijak.

Protiv oca M.K. podneta je prijava za napad, ali je on sklopio dogovor sa tužilaštvom i uplatio je novčanu kaznu u humanitarne svrhe.

Šta se tačno dešavalo te noći, ispričao je Đorđev advokat Bojan Ječmenica.

Printskrin: YouTube/Pranks Tube

- Devojčica ga je od sedam sati uveče stalno obasipala porukama i insistirala je da se vide, jer je bila zaljubljena u njega. On je bio sa društvom na nekoj žurci, a pristao je da se nađe s njom negde oko tri sata ujutro. Ona je tad krišom preko terase izašla iz kuće, iskoristivši trenutak kad su joj roditelji spavali - otkrio je advokat.

Ječmenica dodaje da su oboje posle toga, u društvu Đorđevog drugara, otišli negde na piće. U povratku, M.K. je oralno zadovoljila Đorđa u njegovim kolima, bez ikakve prisile, što može da potvrdi i Đorđev prijatelj koji je bio prisutan.

On je kasnije kao ljučni svedok to i ponovio.

- Đorđe je potom M.K. vratio kući, a ona mu je malo kasnije u poruci napisala da je "sve u redu i da roditelji nisu primetili da je nema". Potom mu je i sledećih dana slala poruke, čestitala mu rođendan, što je potvrđeno i listingom njihove međusobne komunikacije.

Međutim, sve to pada u vodu kada M.K. ispričala da je na prisilu naterana na seks.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalia

    19. septembar 2017 | 09:43

    E pa za lazno prijavljivanje treba zeztoka kazna, nema veze sto je maloletna

  • Srboljub

    19. septembar 2017 | 09:39

    Jadno.

  • Nikola

    19. septembar 2017 | 10:34

    Slažem se sa Natalijom. Silovatelja treba kazniti visokom zatvorskom kaznom, a pogotovo ako se radi o maloletnoj osobi, a za lažno prijavljivanje treba biti ista kazna kao i za silovanje pa bi onda bilo manje lažnih prijavljivanja silovanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA