Evo šta je Zoran rekao maloj Jani u poslednjem razgovoru pre hapšenja, kad je nacrtala plavu krv na telu (VIDEO)

On se uzda da će ga od sumnji spasiti šestogodišnja ćerka

  • 28

Dok Zoran Marjanović danima negira da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, zbog čega se i nalazi u pritvoru Centralnog zatvora, on se nada da će ga iz grupe sumnjičavih izbaviti ćerka Jana.

NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: Zorana Marjanovića u "Zadruzi" posetila ćerkica Jana, a ono što mu rekla ga je baš dirnulo (FOTO)

Naime, tako barem tvrdi izvor upoznat sa detaljima istrage, pre svega sa onim pojedinostima iz njegovog saslušanja pred Višim tužilaštvom u Beogradu gde je izjavio da je ona dovoljno velika i pametna devojčica koja sve zna.

Zoran Marjanović napušta "Zadrugu"!

Zoran je uhapšen u petak, 15. septembra posle izlaska iz rijalitija "Zadruga", koji je startovao samo nedelju dana ranije i gde mu je u jednom momentu u posetu došla upravo ćerka Jana.

Pritnskrin: B92

Iako odvojen od nje samo jedan dan, otac je pokazao koliko mu nedostaje njegova mezimica, kao i koliko je slab na nju.

Prvo se detinje iskreno obradovao što je vidi, zatim je strpljivo odgovarao na sva njena pitanja u vezi sa životinjama, učesnicima, prostorijama u kojima borave...

Printskin: TV Pink

Malenu Janu posebno je zainteresovala "zlatna ribica" iz jezera rijalitija, koja onom ko je uhvati može da ispuni želju.

- Da se molimo bogu da nam ispuni želju? - pitala je ona oca, od koga je dobila odgovor da se "njemu molimo za mnogo veće i važnije stvari".

Interesantan je i deo u kojem Jana pominje "plavu krv".

Printskin: TV Pink

Naime, na očevo pitanje zašto je ižvrljala ruku, šestogodišnjakinja je rekla:

- Mislila sam da će to nekog da uplaši i da će misliti da je to neka plava krv! To sam mislila. Ali ipak ću to da obrišem jednom - zaključila je očigledno istraumirena devojčica.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marina

    20. septembar 2017 | 21:37

    duso moja mala ..kako si ti samo pametna dobra i slatka..duso mala plakala sam slusajuci te...kakolijepo pricas..kao si lijepo vaspitana..ma pravi slatkis..duso moja mala..zakrcili su ti put srece..prekinuli su tvoju srecu ljubav majkinu..da budes sretna i vesela..i neka im to niko i nikada ne oprosti..duso mala neka ti Bog osvijetli tvoje puteve..neka ti da snagu a vec si pametna..ici ces u skolu..i Bog ce sigurno biti uz tebe da tvoj zivot..bude..bar malo srecan i lijep....ziva bila

  • Maja

    20. septembar 2017 | 23:46

    A ljudi dragi ovo dete je sazrelo pre vremena. Ona tako ozbiljno prica i razmislja. Toliko je sebicno sto on manipulise sa njom godinu i po dana i ispira joj mozak.....treba vremena i vremena da se ona vrati na svoje i pocne da zivi kao sva normalna deca njenog uzrasta!

  • Bez dlake na jeziku

    20. septembar 2017 | 22:19

    To jadno dete ima košmara verovatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA