Još jedna užasna teorija o ubistvu Jelene Marjanović: Pevačica ubijena u Zemunu, u kući njene koleginice?

Nekoliko dana pre ubistva Marjanovići napali Jelenu jer se odrekla nakon očeve smrti stana u centru Beograda

  • 16
Zoran Marjanović Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Googl

Još jedna teorija o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. Najnovija kaže da je ona ubijena dan pre nego što je prijavljen njen nestanak u Zemunu u kući poznate pevačice, inače porodične prijateljice piše list Alo.

Evo šta je Zoran rekao maloj Jani u poslednjem razgovoru pre hapšenja, kad je nacrtala plavu krv na telu (VIDEO)

PREOKRET: Forenzičar otkrio šta je pronađeno u Jeleninom dušniku tokom obdukcije!

- Kuća u kojoj je, prema nekim indicijama, ubijena nesrećna žena ne vodi se na pevačicu, već na njenu majku. Međutim, estradna zvezda tamo često boravi kada želi da se odmori od nastupa.

Pevačica je postala sumnjiva inspektorima jer je viđena kako u subotu uveče, 2. aprila 2016. godine traži Jelenu po nasipu i "kuka da je ubijena".

Tada niko nije znao da li je oteta ili je negde nestala. Pevačica je čak odložila nastup za sledeći dan, a prijateljima i policiji je rekla da je to uradila od tuge za Jelenom. Inspektorima to nije promaklo, a sumnja se da je bila patološki zaljubljena u Zorana Marjanovića - objašnjava sagovornik Alo.

Ubistvu, za koje je osumnjičen njen suprug Zoran Marjanović, koji je uhapšen poršlog petka, prethodila je svađa porodice Marjanović nekoliko dana pre Jeleninog ubistva.

Povod za svađu bilo je to što je Zoranov brat Miloš, kako piše ovaj list, saznao da se monstruozno ubijena pevačica, odnosno njegova snaja odrekla stana koji joj je ostavio otac.

Foto: A. Nalbantjan

- Poštar je doneo pismo koje je bilo naslovljeno na jelenu, ali ga je Milo, navodno, otvorio i pročitao. Ispostavilo se da se Jelena nakon ostavinske rasprave posle očeve smrti odrekla stana u centru Beograda koji se vodio na njega.

Marjanovići su je napali: "Kako si mogla da se odrekneš stana u Beogradu? Da li zanš koliko to vredi?" Ona im se usprotivila i rekla: "Meni to ne treba", zbog čega su se još više obrušili na nju.

Jelena je posle toga bila vidno potištena i utučena i požalila se majci i rodbini da su je, navodno, napali jer se odrekla vredne nekretnine - tvrdi izvor blizak porodici. 

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    21. septembar 2017 | 00:16

    A ko bi se odrekao stana? Ovo je smesna teorija, otvorio njeno pismo? I kakve veze ima pevacica koja se odmara u stanu u Zemunu koji se vodi na majku? Sta je pisac hteo da kaze?

  • ddd

    21. septembar 2017 | 00:10

    Verujem da se ova mlada.zena prevrce u grobu

  • presla dara meru

    20. septembar 2017 | 23:35

    Koji ovo bolesni um pravi ovakva scenarija ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA